DESCINDERI la SUPORTERII echipei PETROLUL, care s-au batut cu sustinatorii STELEI

Patru PERCHEZITII DOMICILIARE au loc, vineri, la SUPORTERI ai echipei PETROLUL PLOIESTI, dupa ce duminica seara au avut loc mai multe incidente la meciul PETROLUL-STEAUA.

Perchezitiile sunt efectuat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe Langa Judecatoria Ploiesti.

“Se fac perchezitii sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj si vandalizare a celor doua masini de politie, sunt singurele informatii pe care vi le pot oferi in acest moment”, a declarat Alina Comanita, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, citat de romanialibera.ro.

Citeste si: Comisia de Disciplina a FRF a dat deciziile dupa INCIDENTELE de la PETROLUL – STEAUA

“Este vorba despre patru perchezitii la locuintele unor suporteri ai Petrolului”, a spus Georgian Dragan, purtator de cuvant al IJP Prahova.

Sambata, galeria echipei PETROLUL s-a luat la bataie cu fortele de ordine. Mai mult, SUPORTERII au aruncat cu pietre in jandarmi si au vandalizat o masina de politie. A fost nevoie ca politistii sa traga mai multe focuri de avertisment pentru a-i opri pe SUPORTERII violenti. 15 dintre ei au fost condusi, duminica seara, la politie pentru audieri.

Citeste si: LIVE TEXT: PETROLUL – STEAUA 0-0: Meci frumos, finalul este stricat de o bataie intre jucatori!

Unul dintre SUPORTERI a fost descoperit, chiar inainte de inceperea partidei, pe acoperisul stadionului cu doi saci cu petarde si fumigene. Individul incerca sa opreasca meciul dintre PETROLUL si STEAUA, insa a fost prins de politisti inainte de a-si duce planul la indeplinire.

Sursa foto: observatorulph.ro