Descoperă funcționalitățile suportului auto de telefon de la Baseus

Chiar dacă auzim tot mai mult și tot mai des despre riscurile folosirii telefonului mobil atunci când suntem la volanul autoturismului, pare aproape imposibil să renunțăm la a fi mereu conectați la acest dispozitiv. În contextul în care de multe ori trebuie să preluăm apeluri urgente de pe telefonul mobil chiar și atunci când suntem la volanul mașinii, cea mai bună alegere o reprezintă folosirea unui suport auto telefon. Acest accesoriu auto este soluția ideală pentru a avea telefonul mobil la îndemână, dar în același timp pentru a avea constant mâinile pe volanul mașinii și pentru a păstra telefonul în siguranță.

Care este rolul suportului auto pentru telefon

Dacă până acum nu ai folosit un suport de telefon pentru autoturism, trebuie să știi că un astfel de accesoriu auto te poate ajuta în diferite moduri. Oferă siguranță prin faptul telefonul este prins într-un sistem care nu permite ca acesta să cadă chiar la manevre bruște ale autoturismului. În același timp poți avea acces foarte facil la toate funcțiile telefonului mobil. Fie că vrei să preiei un apel, fie că vrei să folosești muzica de pe telefonul mobil, suportul de telefon auto îți oferă un acces la îndemână la aceste funcții.

Dacă ai nevoie de folosirea funcției GPS de pe telefon, trebuie să știi că suportul de telefon pentru mașină este alegerea perfectă. Vei avea în raza vizuală display-ul telefonului mobil astfel încât să poți urmări fără probleme ruta pe care trebuie să o urmezi atunci când ești la volanul mașinii. Prin urmare rolul unui suport auto telefon este de a oferi siguranță șoferilor când sunt la volan și doresc să folosească telefonul mobil, siguranță pentru acest dispozitiv prin faptul că nu va cădea din suport, dar și o mai bună organizare în interiorul mașinii.

Suport de telefon auto marca Baseus

Atunci când vrei să cumperi un suport auto pentru telefonul mobil vei remarca faptul că oferta de astfel de accesorii auto este foarte numeroasă. Unul dintre brand-urile de top în acest domeniu este Baseus. Sub acest brand vei putea găsi diferite modele de suporturi pentru telefonul mobil astfel încât să te bucuri de cea mai autentică experiență atunci când urci la volanul mașinii tale.

Poți opta pentru un suport magnetic care este foarte ușor și foarte mic ca dimensiuni datorită aliajului de aluminiu de înaltă calitate, a siliconului și a policarbonatului. Datorită magneților puternici acest suport oferă o atașare fermă și sigură a telefonului mobil, iar rotația de 360 de grade permite ajustarea fără dificultate a telefonului în orice unghi dorești. Oferă inclusiv prinderi pentru cabluri de încărcare sau alte cabluri.

O altă variantă de suport Baseus pentru telefonul mobil este modelul wireless. Acesta oferă închiderea rapidă și blocarea imediată a telefonului prin intermediul unui senzor inteligent cu infraroșu care poate detecta telefonul. Montarea acestui suport de telefon pentru mașină se poate face atât la rețeaua de ventilație, cât și pe bordul mașinii, dar și la nivelul geamului mașinii. Oferă nivele diferite de protecție pentru telefonul mobil, dar și un braț telescopic suplimentar pentru montare în diferite poziții. Permite de asemenea o vizualizare de 360 de grade cu diferite rotiri în diferite unghiuri.

Aceste modele de suport de telefon pentru autoturisme de la Baseus, dar și alte modele ale acestui brand pot fi găsite în oferta magazinului online de accesorii auto Roll Fast. Acest magazin se adresează tuturor șoferilor care doresc să își sporească confortul atunci când sunt la volan, dar și șoferilor care doresc să asigure un plus de protecție pentru autoturismul pe care îl conduc și prelungirea duratei de viață a autoturismului.