Descoperă pelerinajul organizat de Avraam Travel la Părintele Calistrat

Agentia de turism Avraam Travel este specializata in organizarea de pelerinaje in Romania si in alte tari precum Grecia. Pelerinajele organizate se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa ajunga in locuri incarcate de spiritualitate si care doresc sa isi intareasca credinta in divinitate. In acest sens Avraam Travel propune persoanelor dornice sa faca calatorii pentru sufletul lor un pelerinaj la Parintele Calistrat.

Preotul Calistrat, un Parinte care se adapteaza timpurilor noastre 

Unul dintre cei mai cunoscuti parinti este fara doar si poate Parintele Calistrat. Acesta slujeste in cadrul Manastirii Vladiceni din apropierea Iasiului. Slujirea Parintelui in aceasta biserica are deja multi ani de zile, chiar daca Parintele isi are originile in Suceava. In urma vizitarii Manastirii Putna, Preotul Calistrat a ajuns sa cunoasca tainele duhovnicesti.

Parintele Calistrat acorda o foarte mare importanta Sfintei Liturghii. Din acest motiv incurajeaza credinciosii sa acorde timp si atentie Sfintei Liturghii, chiar si in contextul in care traim intr-o lume foarte ocupata si foarte aglomerata. Un alt aspect foarte important in opinia preotului este rugaciunea pe care fiecare o face acasa. Preotul considera ca rugaciunea este foarte importanta, chiar si daca nu ne aflam in Sfanta Biserica.

Predicile si mesajele Preotului Calistrat au devenit tot mai apreciate in randul credinciosilor si datorita faptului ca acestea vizeaza toate aspectele vietii cotidiene. In acelasi timp, faptul ca aceste mesaje si predici sunt transmise folosind retelele sociale si metodele digitale, face ca preotul sa fie foarte apreciat si tot mai cautat de catre enoriasi.

Care este programul pelerinajului la Preotul Calistrat? 

Daca iti doresti sa ajungi la Parintele Calistrat cu un pelerinaj organizat de catre agentia de turism Avraam Travel, trebuie sa stii ca programul acestui pachet turistic include 2 zile. Astfel vorbim despre plecarea din Bucuresti de la Dealul Patriarhiei la ora 6:00 dimineata pe traseul Bucuresti – Bacau – Nechit – Targu Neamt. Prima oprire a itinerariului este la Manastirea Nechit, manastire foarte importanta datorita celor peste 350 de moaste care se regasesc in biserica manastirii.

Programul primei zile continua cu vizitarea altor doua manastiri de importanta majora, si anume manastirile Agapia si Varatec. Dupa o prima zi cu numeroase locuri incarcate de spiritualitate, prima seara este petrecuta la Targu Neamt, aici fiind si cazarea pe timpul noptii. A doua zi programul ne duce la Iasi, mai exact la Manastirea Vladiceni pentru intalnirea cu Parintele Calistrat.

Intalnirea cu Preotul Calistrat inseamna un timp de rugaciune, dar si timp pentru ca fiecare enorias sa primeasca sfaturi si binecuvantarea din partea Parintelui. Avand in vedere ca suntem la Iasi, nu se putea sa nu facem o oprire si la Catedrala Mitropolitana unde sunt Moastele Sf. Parascheva. Ziua se continua cu plecarea din Iasi inspre Bucuresti.

Dupa doua zile in care programul a oferit pelerinilor numeroase vizite si timp petrecut in locasuri sfinte, cu siguranta ca fiecare pelerin va simti ca a facut o calatorie pentru sufletul sau. Pentru detalii suplimentare privind pelerinajul organizat de catre agentia de turism Avraam Travel, poti accesa avraamtravel.ro.