DESCOPERIRE MACABRA in Brasov: SCHELETUL UNUI COPIL a fost gasit intr-o padure

SCHELETUL UNUI COPIL a fost gasit marti seara intr-o padure din judetul Brasov, in apropiere de manastirea Bucium.

Padurarul care a gasit SCHELTUL a alertat imediat politistii. SCHELETUL are aproape un metru si era imbracat cu haine de copil. Oasele au fost ridicate si duse la Medicina Legala pentru stabilirea cauzei mortii, dar si a identitatii cadavrului.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA intr-un canal din Capitala

Din primele informatii se pare ca hainele corespund cu cele ale unei fetite de cinci ani disparuta in luna martie, dar politistii asteapta testele AND pentru identificarea victimei.

Citeste si: Schelete umane, descoperite in Capitala

Claudia Nicoleta Grancea, in varsta de cinci ani, a disparut pe 18 martie 2014. Fetita este din satul Malinis, de langa Fagaras, si a plecar impreuna cu sora si unchiul ei intr-un sat vecin pentru a vinde maturi si a face rost de mancare. La data disparitiei, fetita a fost lasata pe o banca sa se odihneasca, dar a disparut. Unchiul ei a spus atunci ca a lasat-o singura doar cateva minute. Politistii au cautat-o mai multe zile, dar nu au reusit sa o gaseasca. Oamenii legii iau in calcul acum doua ipoteze: fie fetita s-a dus sa isi caute unchiul si sora si s-a ratacit, fie a fost rapita si ucisa.

Sursa foto: impactingorj