DESCOPERIRE MACABRA in fotografiile de familie: “E O FETITA MOARTA!”. GALERIE FOTO

Socant! Doi tineri parinti au facut o DESCOPERIRE INFIORATOARE in fotografiile pe care le-au facut intr-o vizita la un MUZEU din orasul britanic York. Ei au descoperit ca au fost urmariti de o FANTOMA, o FETITA imbracata intr-o rochie din epoca victoriana.

In urma cu doi ani, John Burnside si Shona Backhouse au vizitat, impreuna cu fiul lor, la acea vreme in varsta de 18 luni, CASTELUL YORK din orasul cu acelasi nume. Tanara familie si-a dorit amintiri din muzeul respectic, astfel ca cei doi au facut mai multe poze in diverse camere ale castelului.

Citeste si: CELE MAI BIZARE CREATURI MARINE DIN LUME. GALERIE FOTO

Abia acum insa, cand au revazut FOTOGRAFIILE, cei doi au descoperit imaginea FANTOMEI, o FETITA care i-a insotit pe tot parcursul vizitei la muzeu.

“Este suficient pentru a deveni paranoic. Mi se face pielea gaina de fiecare data cand ma gandesc la asta”, spune John despre momentul marcant.

“A fost ciudat, nu am observat la inceput, apoi mi-am inchipuit ca imi imaginez. Asa ca am intrebat-o pe Shona si ea a confirmat ca este o FETITA”.

Sotia sa a detaliat: “Cand am i-am spus mamei mele despre intamplare, ea mi-a explicat ca ar putea fi FETITA pe care sora mea a pierdut-o, insa tatal meu a observat ca FETITA din imagini poarta o rochie din epoca victoriana”, a explicat Shona.

Oficialii muzeului spun ca nu au nici o idee despre cine ar putea fi FETITA din imaginile cuplului britanic.

VIDEO. MOMENTUL SOCANT IN CARE METROUL TRECE PESTE UN BARBAT

Sursa foto: maineghosthunters.org, dailymail.co.uk, en.wikipedia.org