DESCOPERIRE MACABRA in judetul Ilfov: CADAVRUL CARBONIZAT al unui barbat a fost gasit intr-o cladire abandonata

CADAVRUL CARBONIZAT al unui barbat a fost gasit luni seara printre ruinele fostei fabrici Danubiana de langa Popesti Leordeni.

Trupul barbatului a fost descoperit de copiii care se jucau in zona. Speriati, copii au alertat locatarii din zona. Cativa adulti au mers la locul indicat sa se convinga ca nu este o gluma. Cand au ajuns la ruinele cladirii au descoperit CADAVRUL.

Locatarii spun ca victima era dezbracata si plina de arsuri. Ei banuiesc ca barbatul ar fi fost omorat in alta parte si ascuns printre ruinele fostei fabrici. Cei care locuiesc in zona cred ca barbatul a fost omorat duminica noaptea.

Citeste si: UN BARBAT si-a dat FOC in fata Garii de Nord din Capitala! Afla motivul

Trupul barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie. In functie de rezultate, urmeaza sa se stabileasca in ce conditii s-a produs decesul.

Citeste si: TRAGEDIE in Ramnicu Valcea: Un barbat imobilizat la pat a ARS DE VIU

Anchetatorii au adunat mai multe probe de la fata locului si cred ca este vorba de o crima. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov, iar politistii incearca acum sa afle identitatea victimei si imprejurarile in care a murit.

Sursa foto: wikimapia.org