DESCOPERIRE SINISTRA in IASI: O ADOLESCENTA a fost gasita MOARTA in PARCUL COPOU

O ADOLESCENTA a fost gasita MOARTA sambata dupa-amiaza in PARCUL COPOU din Iasi, prima ipoteza a politistilor fiind ca tanara a fost ucisa.

Trupul fetei, care era intins printre arbori, a fost observant in jurul ore 16.00 de o femeie care se plimba prin PARCUL COPOU. Speriata, femeia a sunat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj medical care a executat manevre de resuscitare aproximativ o ora. La fata locului au ajuns si politistii criminalisti. Acestia au constatat ca tanara in varsta de 16 ani era decedata.

Citeste si: Dora Paula Dindiligan, gasita moarta in spatele Policlinicii din Baia Sprie. Eduard Vaida, fostul iubit, si-a recunoscut crima

Dupa primele verificari se pare ca ADOLESCENTA a fost strangulata, intrucat avea urme de violenta fizica in jurul gatului. Trupul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala, acolo unde va fi efectuata necropsia cadavrului.

Politistii au inceput o investigatie in acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea decesului.

Citeste si: CRIMA pasionala la Constanta: fata de 17 ani, ucisa

Tanara nu avea asupra sa nici un act de identitate, autoritatile incercand in acest moment sa afle numele victimei. Dupa primele semnalimente se pare ca aceasta ar fi fost strangulata cu un lantisor pe care il purta la gat. Conform medicilor, nu se stie inca daca strangularea a fost facuta de o alta persoana sau daca fata si-a provocat singura urmele. Verdictul dat de medici in acest caz a fost cel de stop cardiorespirator.

Sursa foto: stirileprotv.ro