DESCOPERIRE SURPRINZATOARE: DE CE MIMEAZA FEMEILE ORGASMUL

O intrebare care cu greu si-a gasit un raspuns, iar mai nou, in urma unui nou studiu, au fost descoperite si alte motive pentru care o femeie mimeaza orgasmul.

S-ar parea ca cele mai multe femei se prefac ca ajung la orgasm nu doar de dragul partenerilor sau pentru a-si hrani propriile nesigurante, ci si pentru a se excita din punct de vedere sexual.

CITESTE SI: LA CE SE GANDESC BARBATII ATUNCI CAND FAC SEX

La cercetarea efectuata de curand au participat in jur de 500 de femei active sexual, toate avand varste de peste 20 de ani, care au marturisit ca mimeaza orgasmul.

Intrebate de motivele pentru a actiona in acest fel au oferit cele doua raspunsuri clasice – sa-si faca partenerul sa se simta bine si pentru a evita sentimentele negative in legatura cu experienta sexuala – dar si unul cu totul nou pentru specialisti: multe se folosesc de un orgasm fals pentru a se auto-excita. Astfel, se vede clar o evolutie a femeii, care intelege ca nu trebuie sa depinda doar de partener pentru satisfactia sexuala, ci invata sa isi satisfaca si singure nevoile si placerile.

CITESTE SI: AMUZANT TOP 5 PARTIDE DE SEX CARE S-AU TERMINAT LA URGENTE

Un alt motiv invocat adesea de femeile care se prefac ca ajung in acel punct este pentru a incheia partidele de sex mai repede.

Sursa www.unica.ro