Deseuri ridicate si amenzi de 34.000 lei in Cartierul Militari din dispozitia primarului RARES MANESCU

Din dispozitia Primarului RARES MANESCU, Directia Generala de Politie Locala SECTOR 6, prin Directiile Protectia Mediului si Ordine Publica, a intreprins, marti, o ampla ACTIUNE de SALUBRIZARE si IGIENIZARE a unui teren viran aflat in apropierea Str. Dedulesti din Cartierul MILITARI.

Totodata, in colaborare cu agentii din cadrul Sectiei 21 Politie s-a intervenit si asupra unui teren viran situat in apropierea Strazii Piscul Crasani, intersectie cu Intrarea Tihuta.  Pe langa disconfort, deseurile depozitate produceau o imagine cu impact negativ asupra zonei. In urma actiunilor desfasurate, au fost aplicate SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE  in cuantum de 34.000 lei, iar operatorul de salubritate a ridicat de pe domeniul public peste o tona de deseuri.

Proprietarul unui teren situat in apropierea zonelor mentionate a fost identificat si sanctionat contraventional cu suma de 25.000 lei pentru ca n-a luat masuri de imprejmuire ceea ce a condus la acumularea de deseuri.

CITESTE SI: RARES MANESCU A DISPUS RIDICAREA MASINILOR ABANDONATE DE PE DOMENIUL PUBLIC AL SECTORULUI 6 – FOTO

„Autoritatea publica locala actioneaza, in mod constant, pentru inlaturarea de pe domeniul public a deseurilor si a gunoaielor aruncate la intamplare. Pe langa imaginea negativa, din cauza acestora ne confruntam cu pericole pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri. Vom ramane vigilenti si proactivi, astfel incat mediul in care traim sa fie unul curat si sanatos”, a declarat PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU.

Actiunea face parte din campania de curatenie generala „Pastram SECTORULUI 6 curat impreuna!”, derulata de PRIMARIA SECTORULUI 6.

Programul isi propune sa schimbe aspectul intregului sector si cuprinde: curatarea zonelor verzi si a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joaca si de odihna; spalarea mecanica a principalelor artere de circulatie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, in vederea efectuarii taierilor de corectie necesare; colectarea, transportul si depozitarea deseurilor vegetale.

CITESTE SI: PRIMARUL RARES MANESCU INCURAJEAZA COLECTAREA SELECTIVA IN SECTORUL 6

POLITIA LOCALA SECTOR 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare, in vederea gestionarii acestora cu maxima operativitate. Cetatenii care doresc sa semnaleze anumite zone, unde este nevoie de interventia echipelor, au la dispozitie numerele de telefon: 021.9546 si 021.413.16.20 si adresele de mail comunicare@primarie6.ro si office@politia6.ro.

Sursa foto: primarie6