Desi are 190 de kilograme, prin patul sau trec lunar zeci de barbati ! FOTO in articol

Jennifer Bennet, o femeie de 31 de ani, spune ca prin patul sau trec lunar zeci de barbati gratie greutatii sale de 190 de kilograme.

Jennifer, care locuieste in Boston, SUA, are o meserie cel putin bizara. Femeia are 190 de kilograme, si tocmai greutatea ei ii aduce banii de care are nevoie pentru a se intretine, scrie site-ul stirileprotv.ro. Channel 5 va difuza documentarul “Fat for Cash”, in care prezinta povestile femeilor precum Jennifer. Si anume cele care mananca pentru a ajunge obeze si a satisface placerile anumitor barbati.

Jennifer este angajata de domnii care au ca fantezie sexuala un lucru neobisnuit, si anume, sa fie “striviti” de greutatea femeii. “Am fost mereu o femeie plinuta, chiar si in copilarie aveam mai multe kilograme decat era normal. Dar nu m-a deranjat niciodata”, spune Jennifer. Jennifer are un site pe internet, mai scrie sursa citata, iar acolo barbatii care sunt interesati de ea pot sa stabileasca intalniri private, in care femeia se dezbraca si se pune cu toata greutatea ei peste ei. Domnii platesc bani grei pentru fetisul lor bizar.

Documentarul va di difuzat pe Channel 5 pe data de 9 octombrie.

Sursa foto: anamaria-ganduri.blogspot.com si stirileprotv.ro