Despărțire Ana Bogdan Norris Măgeanu. Motivul ruperii logodnei, explicat de Măgeanu

Despărțirea dintre Ana Bogdan și Norris Măgeanu nu mai este doar un zvon lansat de tabloide. Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv a explicat motivele care au dus la ruperea logodnei dintre el și jucătoarea de tenis Ana Bogdan (locul 92 WTA).

Norris Măgeanu a oferit detalii despre această despărțire, miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Gsp Live. „Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă”, a povestit Norris Măgeanu.

“Este important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții”, a mai declarat Norris Măgeanu, la Gsp Live.

Norris Măgeanu este un client obișnuit al tabloidelor din România, el având numeroase relații mediatizate cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, și Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș. Măgeanu este tatăl unei fete rezultată din relația pe care a avut-o cu actrița și prezentatoarea tv Corina Dănilă.

Sursa foto: facebook