Despărțire cu scandal în showbiz-ul autohton! Divorțează, iar soția l-a dat afară din casă

Asta s-a întâmplat cu artistul de origine dominicană, Hector Hevito, care venit pe meleagurile noastre și s-a îndrăgostit iremediabil de o româncă! Deși diferență de vârstă era una măricică, aproape 15 ani, Hector nu a ținut cont și chiar a luat-o de nevastă pe româncă noastră, sperând la un viitor frumos și o familie alături de ea!

Din păcate, socoteală din târg nu se potrivește cu cea de acasă și nu peste mult timp, au început necazurile în paradis! Soția artistului se pare că „profită financiar” de acesta și toate veniturile lui, obținute în urmă cântărilor, ajungeau în mână nevestei care își îndeplinea toate plăcerile! Satul să mai fie la cheremul soției, dominicanul a cerut divorțul, fiind convins că nu asta își dorea el de la femeia iubită!

Citește și: O TÂNĂRĂ A TRIMIS UN CHESTIONAR FOȘTILOR IUBIȚI. MOTIVUL ESTE GENIAL

Dar experiență și vârstă și-au spus cuvântul și „fostă soție” a reușit să-l dea și afară din casă, lăsându-l practic pe drumuri și fără un ban în buzunar! Cum talentul este mai greu de luat, îi dorim lui Hector, putere de muncă și data viitoare când mai alege cu “el corason” să fie atent că uneori poți să te și arzi cu atâta iubire!

Sursa text: spynews.ro