Despărțire în showbiz! Loredana Chivu și iubitul său și-au spus adio! Declarații dure ale asistentei tv

Loredana Chivu și iubitul său și-au spus adio! Asistenta tv nu mai formează un cuplu cu Mihai Colesnicov. Anunțul a fost făcut chiar de blondină, pe contul personal de facebook.

La scurt timp, vedeta a primit mai multe încurajări, iar o prietenă i-a transmis că, în cel mult o săptămână, se va împăca din nou cu cel care i-a fost partener până de curând. „Iubita mea, eu zic să nu te mai superi degeaba… Știi că în maxim o săptămână vă împăcați… Nu puteți nici unul fără altul. Probabil și certurile astea au făcut relația voastră așa frumoasă. Hai capul sus și nu mai da curs la discuții, nu mai da explicații nimănui”, a fost mesajul primit de Loredana Chivu.

Loredana Chivu a ținut să precizeze că Mihai Colesnicov nu a iubit-o și nu a apreciat-o. „Știu că vrei să fii drăguță cu mine, dar dacă am postat înseamnă că sunt sigură că nu ne mai împăcăm! Și nu am postat ca să atrag atenția sau lamentări, am postat pentru că așa e corect să se știe că nu mai avem niciun fel de relație ca să evităm alte neplăceri! Te, pup și își mulțumesc. În viață nu contează doar să ne stea bine împreună. Cel mai mult contează să ai un om bun lângă tine care să te iubească și să te aprecieze! Eu n-am avut parte de așa ceva. Fericirea mea cu el a fost cea mai mare minciună!”, a punctat Loredana Chivu.

La rîndul său, Mihai Colesnicov a postat o imagine pe care scrie mesajul: “Lupul va fi mereu personajul negativ daca lasam capra sa spuna povestea”. 

Sursa foto: click