Despărțirea care a întristat Hollywood-ul! Bradley Cooper și Irina Shayk nu mai formează un cuplu

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după patru ani de relație, scrie People. Cooper (44 ani) și Shayk (33) au decis să pună capăt relației și lucrează amical la un program de custodie comun pentru fiica lor, Lea De Seine, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru People. 

Supermodelul şi fiica sa s-au mutat deja din casa pe care o împărţeau cu actorul în Los Angeles. Reprezentanții cuplului nu au răspuns încă cererii People de a comenta legat de acest subiect. Ieri, Irina a ieșit în parc cu fiica ei. Modelul nu mai purta inelul de logodnă.

Acum câteva zile, cei de la Page Six scriau că relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk atârnă de un fir de ață. Bradley Cooper (44 ani) și Irina Shayk ( 33 ani) erau împreună din 2015, iar în 2017 a venit pe lume fetița celor doi, Lea De Seine.

Citește și: SERIALUL CARE A DETRONAT GAME OF THRONES ȘI BREAKING BAD ÎN TOPUL IMDB

“Pentru fiica lor tot încearcă să meargă înainte”, spunea la începutul săptămânii o sursă apropiată cuplului, adăugând: “Lucrurile nu merg deloc bine. Niciunul dintre ei nu este fericit. Relația lor atârnă de un fir de ață”. “Nu se puteau despărți în timpul perioadei de promovarea a filmului ‘A Star Is Born’, dar cine știe ce urmează?”, a completat aceasta. Shayk a venit singură, în mai, la Met Gala. S-au făcut tot felul de speculații legate de relația lor, mai ales după emoționantul duet Bradley Cooper – Lady Gaga, de la Oscaruri, din februarie.

Însă Gaga a negat totul: “Oamenii au văzut dragoste. Ghiciți ce! Asta am și vrut să vadă”. În octombrie anul trecut, Page Six a scris despre probleme dintre Cooper și Shayk. “Sunt complet nefericiți împreună. Și sunt așa de luni de zile. El nu bea și a îmbrățișat cu totul spiritualitatea, ea vrea să iasă mai des”, declara o sursă la vremea respectivă. “Cuplul a fost văzut la un restaurant. Iar cei doi abia și-au vorbit”.

Sursa foto: billboard