Despre epilare definitivă la Eva Salon

Epilarea este una dintre principalele probleme de îngrijire personală care dă bătăi zilnice de cap femeilor și nu numai și care poate provoca multe probleme la nivel emoțional din cauza faptului că metodele tradiționale nu mai reprezintă o opțiune eficientă. La o analiză mai amănunțită, efectele negative ale acestora depășesc beneficiile, care oricum nu erau la nivel maxim.

Altfel zis, dacă metodele care presupun smulgerea firelor oferă rezultate ce durează chiar și câteva săptămâni, factorul negativ constă în faptul că, în timp poate conduce la sensibilizarea acută a pielii. Acest lucru poate cauza pete pigmentare în urma expunerii la soare, sau chiar afecțiuni mult mai grave. Pe de cealaltă parte, deși metodele ce presupun tăierea firelor sunt mult mai blânde cu pielea, rezultatele nu persistă mai mult de 2-3 zile, fapt ce necesită repetarea procesului chiar și de 3 ori pe săptămână, cheltuind atât bani, cât și foarte mult timp. Astfel că epilarea devine un motiv continuu de stres, ce poate avea consecințe negative asupra bunăstării personale.

Ce este și ce presupune epilarea definitivă?

O metodă ce înglobează beneficiile celorlalte sau chiar le oferă la capacitate maximă este epilarea definitivă. Ea presupune utilizarea unei lămpi cu lumină intens pulsată, care emite pulsuri ce sunt absorbite de melanina conținută în firul de păr. Această absorbție încălzește firul la o temperatură de aproximativ 80 grade Celsius și este astfel transmisă în folicul, care este distrus complet, urmând ca firele să cadă în termen de 15 zile. Pentru a putea asigura distrugerea tuturor foliculilor și rezultate excelente sunt necesare ședințe multiple. Numărul acestora se stabilește în funcție de mai mulți factori precum: de mărime zonei, grosimea firului, dar și de alți factori genetici. Cu toate acestea, se vor putea observa rezultate vizibile chiar și după prima ședință; firele crescând mai greu, mai subțiri și în anumite zone dispărând complet. Astfel că, puteți obține eliminarea părului nedorit pentru o perioadă extrem de lungă de timp, sau chiar definitiv.

Epilare definitivă VS metode tradiționale

Un prim aspect care clasează această metodă pe primul loc în topul celor mai eficiente metode este dat întocmai de aspectul definitiv al procedurii. Mai exact, în urma efectuării acestui tip de tratament, grija, stresul și efortul epilării dispar permanent. Altfel spus, firul, odată distrus, nu se mai poate regenera, ceea ce asigură faptul că nu va fi nevoie să repetați procedura, la fel ca în cazul oricărei alte metode. Pe de cealaltă parte, epilatul cu lama necesită repetarea procedurii la maximum două zile, pentru a putea garanta aspectul dorit. Utilizarea aparatelor de epilat, a cremelor sau a cerii, deși presupun un timp mai îndelungat între proceduri, dat fiind faptul că agresează pielea, vin cu o serie de dezavantaje de tipul sensibilizării acute a acesteia, favorizând astfel apariția petelor pigmentare și a altor complicații adiacente. În plus, nu asigură permanența rezultatelor, fiind o metodă ce necesită repetarea la intervale relativ scurte de timp.

Prețuri pentru epilarea definitivă

Un alt aspect care înclină balanța în favoarea epilării definitive îl reprezintă costurile. Deși, în primă instanță, am fi tentați să credem că metodele tradiționale presupun costuri mult mai reduse, pe termen lung, contrariul se confirmă. Astfel că, prin simplul fapt că metodele tradiționale necesită repetarea procedurii la intervale scurte de timp, determină achiziții frecvente. Deși la momentul respectiv pare că este nevoie de o sumă relativ neînsemnată, raportându-ne la o perioadă de un an, suma totală alocată în acest sens poate depăși chiar costurile pe care le presupune epilarea definitivă.

Așadar, prețurile pe care Eva Salon le presupune pentru o ședință de epilare definitivă diferă în funcție de suprafața zonei vizate, însă vă garantăm că se plasează în topul celor mai bune și rentabile de pe piață, întâmpinându-vă și cu o serie amplă de promoții și oferte.