Destinatie surpriza pentru capitanul Stelei, Alex Bourceanu

Capitanul echipei Steaua Bucuresti, Alexandru Bourceanu, a declarat dupa meciul cu Schalke 04 ca a jucat ultima partida in Champions League, insa a refuzat sa dea detalii despre viitorul sau, noteaza adevarul.ro.

Bourceanu nu si-a prelungit contractul cu ros-albastrii si va ramane liber din vara anului viitor. In ciuda faptul ca gruparile din Europa stiu asta si sunt dispuse sa astepte, gruparea din Ghencea vrea sa-l vanda cu orice pret in aceasta iarna.

Potrivit sursei amintite, Mirel Radoi este omul care i-a gasit o echipa in zona Golfului, acolo unde este foarte cunoscut si respectat dupa performantele obtinute alaturi de Cosmin Olaroiu.

Radoi este cel care l-a recomandat pe Bourceanu la Steaua, cand i-a transmis nasului Becali ca va da lovitura cu transferul lui. “Bourceanu e cel mai bun mijlocas defensiv din tara. Alearga mult, e luptator si poate fi un exemplu pentru restul jucatorilor”, a declarat, la vremea respectiva, Mirel Radoi.

Arabii au contactat-o deja pe Ana Maria Prodan, agenta lui Bourceanu, si au intrebat-o despre pretentiile salariale, mai scriu jurnalistii de la Adevarul.

Sursa foto: gsp.ro