DETALII CUTREMURATOARE in cazul SIRIANULUI gasit MORT in PORTBAGAJUL unei masini

Declaratiile date de cei doi principali suspecti in cazul SIRIANULUI care a fost gasit MORT in PORTBAGAJUL unei masini parcate in Capitala au scos la iveala faptul ca uciderea acestuia a fost pusa la cale la inceputul lunii decembrie.

Astfel, potrivit declaratiilor, sotia SIRIANULUI se plangea ca nu se mai intelege cu acesta si ca se teme pentru viata ei. Atunci, amantul ei a discutat cu ea si cei doi au pus la cale, timp de doua saptamani, toate detaliile crimei. Au ales varainta otravirii si asa s-a ajuns ca femeia sa-i puna sotului ei calmante in ceai, in seara de 13 spre 14 decembrie 2014.

Citeste si: CAZUL CADAVRULUI DIN PORTBAGAJ: SOTIA SIRIANULUI gasit mort si AMANTUL acesteia, ARESTATI PREVENTIV

Cand barbatul a inceput sa se simta rau, femeia l-a vegheat o noapte intreaga asteptand ca acesta sa moara. Dimineata, cand a vazut ca inca traieste, sotia l-a sunat pe amant, cerandu-i sfaturi depre ce trebuie sa faca mai departe. Acesta a convins-o sa duca crima la capat, insa femeia nu a reusit. Asa ca, potrivit declaratiilor, cei doi l-au omorat pe sirian.

Citeste si: CAZUL CADAVRULUI DIN PORTBAGAJ: Anchetatorii fac RECONSTITUIREA CRIMEI. UPDATE

Femeia si amantul ei se contrazic in declaratiile referitoare la momentul in care sirianul a fost ucis. Amantul sustine ca erau amandoi prezenti in momentul crimei, insa femeia spune ca nu a asistat la crima si ca gestul final a fost pus la cale si dus la bun sfarsit de catre amant.