Detalii de ultimă oră despre starea lui Mario Iorgulescu. ”A făcut progrese considerabile!”

Starea de sănătatea a lui Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a îmbunătățit în ultimele zile, conform WOWbiz. Băiatul lui Gino Iorgulescu (63 de ani) a început să meargă prin salon, fiind ajutat de diferite rude.

Unul dintre apropiații lui Mario Iorgulescu a făcut dezvăluiri de ultimă oră cu privire la starea sa de sănătate: „El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, conform sursei citate.

Citește și: MARIO IORGULESCU, AMUZAT CĂ E UN PERICOL LA VOLAN. CE A POSTAT PE FACEBOOK DUPĂ MAI MULTE ACCIDENTE

Mario Iorgulescu a fost transferat în urmă cu câteva zile la o clinică de lux din Italia, deşi medicii de la Spitalul Elias nu şi-au dat acordul, iar procurorii de caz au aflat de mutare, după ce fiul președintelui LPF a ajuns la instituția din „Peninsulă”. Circa 10.000 de euro a costat transportul. Acum aproape trei săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias, ca victimă a unui grav accident rutier.

Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc. Mario avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și, de asemenea, consumase cocaină.

Sursa foto: facebook