DETALII ULUITOARE din dosarul lui GHEORGHE NICHITA: Edilul planuia sa aduca un ASASIN de la Londra. PRECIZARI de la avocat. UPDATE

GHEORGHE NICHITA ar fi apelat la ASASINII platiti ai clanului Cordunenilor ca sa scape de noul prieten al iubitei sale, Adina Samson.

UPDATE 20.01: Avocatul lui GHEORGHE NICHITA, Marius Striblea, a declarat ca dosarul edilului a plecat de la o plangere depusa de Adina Samson dupa ce a primit o amenintare cu moartea. Cat priveste acuzatiile legate de asasinul pe care planuia primarul sa-l plateasca, Striblea a spus ca “aceasta pesoana nu are relevanta”.

“Din perspectiva juridica, acea persoana nu are relevanta. Din cate stiu identitatea sa nu a fost stabilita pana acum”, a spus Striblea.

Avocatul a negat si orice legatura a primarului cu clanul Cordunenilor: “Se incearca in mod artifical aceasta legatura, din dosar nu rezulta niciuna.”

Striblea a mai relatat ca totul a inceput dupa ce iubita lui Nichita, Adina Samson, a depus plangere pentru amenintare cu moartea.

“A existat o plangere a doamnei Samson la un parchet local din Iasi, pentru o presupusa amenintare cu moarte de catre o persoana ramasa necunoscuta.  Acea plangere nu se referea la Gheorghe Nichita. Ulterior, plangerea a fost retrasa si, in mod ciudat, niciuna dintre parti nu a primit solutia de clasare. Lucru care ne-a facut sa credem ca aceasta cerere a luat drumul altui parchet si de aici s-a nascut doarul de care vorbim”, a precizat Striblea.

Seful politiei locale a intermediat negocierea intre primar si clanul Cordunenilor. ASASINUL urma sa fie platit pentru a actiona la comanda edilului.

Citeste si: Primarul din Iasi, GHEORGHE NICHITA, seful POLITIEI LOCALE si ADJUNCTUL sau, plasati sub CONTROL JUDICIAR. UPDATE

Din interceptarile existente la dosar reiese cum primarul ar fi vrut sa apeleze la un ASASIN din Anglia:

“Nichita: Salut, ce faci?

Hliboceanu: Am fost, am discutat, ramane…cum am stabilit, dar sa vedem daca se poate marti ca omul ii la Londra… ala, dar s-ar parea…

Nichita: A, nu e in Romania?

Hliboceanu: NU.

Nichita: Si cand se intoarce?

Hliboceanu: Mmm… ne intalnim din nou cu ei si va spunem exact.

(…)

Nichita: Ai rezolvat si cealalta chestiune?

Hliboceanu: Am rezolvat tot, da.

Nichita: Si, is multumiti sau…?

Hliboceanu: Deci, sunt dispusi… SA MEARGA PANA LA CAPAT fara nicio problema.

Nichita: Da? Foarte bine.

(…)

Hliboceanu: Nnn… nu se stie inca exact cu cine o sa se intalneasca, dar…cum am discutat si cum asta, ce-o vrut conditiile le-am respectat, ei la fel, plus ca este cineva la mijloc care ne garanteaza!

Nichita: Da, da, da, da… sa fie liniste in oras, asta e important!”

GHEORGHE NICHITA si-a spionat iubita, folosindu-se de politistiii locali din subordine. Primarul a fost retinut, dar instanta a decis cercetarea sa sub control judiciar.

Adina Samson, sefa Serviciului Managementului Calitatii din cadrul Primariei iesene, l-a reclamat pe  GHEORGHE NICHITA la DNA,  dupa ce a constatat ca este in permanenta urmarita.

Citeste si: DNA: GHEORGHE NICHITA isi SPIONA AMANTA si cu ajutorul CLANULUI CORDUNENILOR. UPDATE

GHEORGHE NICHITA si Adina Samson aveau o relatie amoroasa de cativa ani, insa, pentru ca avea banuieli ca  iubita il insala, Nichita i-ar fi facut cadou  un telefon mobil pe care i-a instalat un program informatic, de tip “Spy”, cu scopul de a o supraveghea.

Politistii locali o urmareau pe Adina Samson, pentru a-i raporta primarului cu cine se intalneste femeia si unde se afla aceasta.  Primarul GHEORGHE NICHITA a divortat anul trecut, fosta sa sotie fiind profesoara la un liceu din Iasi.

Sursa foto: relansat.ro