Detaliul ascuns din ultima scenă a “Aquaman” dă de gol planurile DC Comics pentru următoarele filme

Cândva incert, viitorul filmelor DC și Warner Bros. s-a schimbat pe parcursul ultimilor ani, după succesul înregistrat de “Aquaman” și “Wonder Woman”. Ultima scenă din filmul cu Jason Momoa demonstrează că universul cinematografic DC nu va face decât să se extindă în perioada următoare.

La un moment dat, existau planuri pentru realizarea unui film Flashpoint, care să îl aibă în prim-plan pe super-eroul Flash. Pentru o vreme, nu s-a mai știut nimic despre el, însă cei mai vigilenți dintre fani au observat un detaliu ascuns legat de acest proiect în ultima scenă din “Aquaman”.

Citește și: FILMUL CU SUPER-ROI CARE POATE BATE RECORDUL DE ÎNCASĂRI AL LUI AQUAMAN! VEZI VIDEO ÎN ARTICOL

La sfârșitul filmului, Black Manta este salvat și îngrijit, după ce corpul său este recuperat de către Dr. Stephen Shin, un om de știință obsedat de teoriile conspiraționale din jurul Atlantidei. În timp ce cei doi fac planuri de a localiza societatea secretă pentru ca Black Manta să se poată răzbuna pe Aquaman, se poate observa o zonă de lucru a doctorului Shin. Pereții și panourile albe sunt acoperite cu referințe și tăieturi din ziare, care vorbesc despre existența Atlantidei.

Potrivit lui Neil Daly, care a organizat proiecții de test pentru “Aquaman”, o anumită tăietură de ziar a fost menită să surprindă povestea infamă a lui Flashpoint pe Pământ. “A mai existat și alta, în care scrie că Woder Woman neagă zvonurile cum că s-ar iubi cu Aquaman. În momentul filmărilor, încă se vorbea despre realizarea peliculei Flashpoint, iar micile detalii urmau să-l lege pe Flash de universul DC, de Aquaman și Wonder Woman”, a spus Daly.

Citește și: CASCADORII LUI JASON MOMOA SI AMBER HEARD DIN AQUAMAN SEAMĂNĂ PERFECT CU ACTORII! FOTO ÎN ARTICOL

James Wan, regizorul filmului “Aquaman”, a precizat însă că i s-a permis să facă un film de sine stătător cu Stăpânul Oceanelor și că a existat un motiv clar pentru care niciun alt membru al Ligii Justiției nu apare în lung-metraj. “Am simțit că acesta trebuie să fie filmul său autonom, să fie vorba doar despre Aquaman. Toate celelalte personaje au avut șansa să strălucească, iar acesta a fost momentul lui Aquaman să fie în lumina reflectoarelor”.

Sursa foto: billboard / traducere: filmnow