Detaliul din Titanic pe care regizorul James Cameron l-a făcut public după două decenii: Uitați-vă cu atenție!

Regizorul James Cameron este cunoscut pentru colecția lui impresionantă de recuzită din filmele pe care le-a făcut, inclusiv “Avatar” și “Titanic”. Despre acesta din urmă, bărbatul a oferit un detaliu incredibil.

Mașina antică folosită în scenă fierbinte dintre Leonardo DiCaprio și Kate Winslet e în aceeași stare astăzi ca acum 20 de ani – inclusiv în ceea ce privește amprenta iconică lăsată de Rose pe unul dintre geamuri. James Cameron a postat o fotografie cu geamul autoturismului, pe care încă se vede urma de palmă. Regizorul a și explicat cum este posibil acest lucru după 20 de ani de la filmări.

În realitate, aceasta nu este amprenta unei femei pe fereastra mașinii. Cameron a dezvăluit anul trecut că urma este lăsată de propria sa mână și a fost realizată cu ajutorul unui spray special, pentru a preveni dispariția după aplicarea aburului.

E unul din cele mai cunoscute filme ale tuturor timpurilor și a marcat încasări uriașe, de peste 2 miliarde de dolari, de la premieră din 1997 și până în prezent. Există însă și acum secrete pe care publicul nu le știe despre “Titanic”. Altele în afară de cel al amprentei. A apărut, de exemplu, pe internet o scenă ștearsă din peliculă, în care spectatorii pot vedea cum Rose este salvată și urcată pe HMS Carpathia, barca pe care mulți dintre supraviețuitorii de pe Titanic au fost duși după scufundarea vasului.

Traumatizată, Rose e condusă printre alți supraviețuitori, care spera să-și întâlnească rudele sau cunoscuții. În scena respectivă, o putem vedea și pe mama tinerei, care o caută pe aceasta la bordul Carpathia. Secvența nu a fost păstrată în versiunea finală, cea pe care o știe toată lumea.

Sursa traducere: filmnow.ro