Deținătoarea titlului “Mrs. World”, arestată! Video

Poliția din Sri Lanka a arestat-o pe actuala deținătoare a titlului “Mrs. World”, după ce ar aceasta ar fi rănit-o pe câștigătoarea “Mrs. Sri Lanka”, într-un incident care a avut loc pe scenă la finalul concursului local, informează BBC.

Pushpika De Silva a câștigat concursul “Mrs. Sri Lanka” într-o ceremonie televizată care a avut loc duminică, iar fosta câștigătoare a concursului local și actuala deținătoare a titlului “Mrs. World”, Caroline Jurie, urma s-o încoroneze.

În schimb, Jurie i-a tras coroana de pe cap lui Pushpika De Silva și i-a acordat-o concurentei de pe locul secund, susținând că De Silva nu poate deține titlul întrucât este divorțată.

Concursul “Mrs. Sri Lanka” face parte din concursul internațional de frumusețe “Mrs. World”, dedicat femeilor căsătorite. Câștigătoarea din fiecare țară avansează și participă la ediția internațională.

“Poliția a arestat-o pe Caroline Jurie și pe modelul Chula Padmendra în urma incidentului de duminică, sub acuzația de vătămare corporală cu intenție”, a declarat Ajith Rohana, purtător de cuvânt al poliției din Sri Lanka, pentru BBC.

Sursa foto: BBC