Deva. Un nou caz revoltător! O tânără de 16 ani lovită cu brutalitate de o fată de 13 ani! Video

La numai 24 de ore distanță după ce Poliția Română s-a autosesizat în cazul fetei bătute de patru agresoare la Târgu Jiu, pe rețelele de socializare a fost postat un nou filmuleț cu imagini revoltătoare.

De această dată este vorba de cazul unei tinere în vârstă de 16 ani din Deva care a fost lovită cu brutalitate de o fata de numai 13 ani. Incidentul s-a petrecut în luna august, conform Poliției care va lua măsuri și în acest caz.

În filmuleţul postat pe o reţea de socializare se vede clar cum fata de 16 ani stă în genunchi în faţa celeilalte, care începe la un moment dat să o lovească și cu palmele, şi cu picioarele. Apoi o trage de păr.

Citește și: Târgu Jiu. Ce amenzi au primit părinții agresoarelor care au bătut și umilit în public o fată de 13 ani! Video

„În urma unei postări pe o rețea de socializare a unui mesaj și a unei filmări, polițiștii Biroului de investigații criminale din cadrul poliției municipiului Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în prezența mai multor martori, respectiv adolescenți, o minoră în varsă de 16 ani a fost agresată de către o alta de 13 ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a spus la Digi24 Carla Strujan, agent şef în cadrul IPJ Hunedoara.

„Acest incident s a întâmplat de raza muncipiului Deva, a fost identificat și locul respectiv, în luna august. În cauză se fac cercetări pentru toate persoanele implicate. Părinții vor fi audiați, cu siguranță, în stabilirea tuturor cauzelor și pentru a se lua măsurile, dacă este cazul, și împotriva acestora”, a precizat aceasta.

Sursa video: facebook