Devis Mangia îi cere lui Victor Piţurcă daune după ce antrenorul român l-a catalogat ”bulangiu”!

Suma solicitată de selecționerul Maltei este uriașă

Victor Piţurcă l-a catalogat pe Devis Mangia drept „bu*****u” la o discuţie cu moderatorul Silviu Tudor Samuilă într-o pauză publicitară la postul de televiziune Telekom Sport. În replică, antrenorul italian, în prezent selecționer al naționalei Maltei, i-ar solicita daune morale de două milioane de euro fostului selecţioner al României, scrie 3minute.net.

Fostul purtător de cuvânt al clubului Universitatea Craiova, Cosmin Cojocăreanu, care ar avea „surse care ţin legătura cu apropiaţi ai lui Devis Mangia”, a declarat următoarele pentru sursa amintită: „Surse care țin legătura cu apropiați ai lui Mangia au confirmat că italianul îl va da în judecată pe Pițurcă și îi va cere daune morale de două milioane de euro după ce fostul selecționer l-a făcut „bu*****u” într-o discuție cu moderatorul în timpul unei pauze publicitare de la Telekom Sport, secvențe ce au fost filmate și au ajuns pe internet. «El (n.r. Mihai Rotaru) voia să îl dea afară de mult pe Mangia, pe italian. Îi dădea mesaje unui jucător, era bu*****u”, au fost cuvintele lui Pițurcă, pe care antrenorul italian le-a evaluat la două milioane de euro.

Dacă Devis Mangia ar recunoaște că are înclinații homosexuale, Victor Pițurcă, potrivit definiției de mai sus, ar trebui să demonstreze că italianul este un „pederast pasiv” mai notează site-ul amintit.

Citește și: Victor Pițurcă șochează: „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia e «bulangiu»” Video

Sursa foto: fanatik.ro