Dezastru la FCSB. Roș-albaștrii au 14 fotbaliști infectați cu noul coronavirus! Se amână meciul cu Slovan Liberec?

Jucătorii și staff-ul tehnic de la FCSB au efectuat, marți dimineață, o nouă testare pentru coronavirus la Imunomedica, fiind împărțiți în loturi separate, cei pozitivi separați de negativi.

Update 3: Gazeta Sporturilor scrie că o nouă variantă a apărut în această după-amiază: partida ar putea fi amânată până sâmbătă, în speranța că jucătorii testați pozitiv în urmă cu o săptămână vor deveni negativi și vor putea fi utilizați contra lui Slovan Liberec!

FCSB nu a făcut deocamdată o solicitare oficială la UEFA în acest sens, însă acest lucru s-ar putea întâmpla în orele următoare. În acest mod, roș-albaștrii speră să obțină timp vital pentru a putea alcătui o echipă cât de cât decentă pentru confruntarea cu cehii.

Potrivit Digi Sport, Florin Tănase, unul dintre jucători testați pozivit săptămâna trecută, ar fi efectuat astăzi un test și ar fost declarat negativ, ceea ce ar însemna că ar putea evolua în meciul cu Liberec. Și Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, ar fi fost înștiințat astăzi, după efectuarea testului, că este negativ.

Update 2: Alți trei oameni din staff-ul FCSB-ului, printre care și medicul Flavian Arămitu și un maseur, au fost diagnosticați cu COVID-19 la testarea de azi.

Update: FCSB este în colaps după încă patru cazuri de COVID-19! După ce Alexandru Buziuc a fost testat pozitiv în cursul zilei de marți, încă patru fotbaliști au fost infectați: Florinel Coman (care este și accidentat), Olimpiu Moruțan, Marius Briceag și Vali Crețu. FCSB are acum 14 jucători infectați cu noul coronavirus, cu doar două zile înaintea meciului cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League. Conform ProSport, Moruțan, Briceag și Crețu vor rata meciul de joi, cu Slovan Liberec.

Știre inițială

Testările au adus o nouă veste proastă pentru FCSB: atacantul Alexandru Buziuc este infectat cu noul coronavirus, fiind al zecelea jucător testat pozitiv, anunță gsp.ro.

În aceste condiții, FCSB rămâne cu un singur vârf de atac autentic, Adrian Petre, înaintea partidei din turul III preliminar al Europa League cu Slovan Liberec de joi, după ce Sergiu Buș a fost la rândul său depistat pozitiv cu COVID-19. Miercuri dimineață, roș-albaștrii vor fi supuși testării pentru coronavirus cerută de UEFA, care va fi efectuată de Synlab.

Cine are coronavirus la FCSB:

Ovidiu Kurti – kinetoterapeut

Marius Popa – antrenor de portari

Anton Petrea – antrenor principal

Thomas Neubert – preparator fizic

Horea Codorean – preparator fizic

Sorin Cristof – kinetoterapeut

Bogdan Stoica – analist video

Marius Ianuli – team-manager

Mihai Stoica – director sportiv

Andrei Miron – fundaș central

Darius Olaru – mijlocaș central

Florin Tănase – mijlocaș

Iulian Cristea – fundaș central

Andrei Vlad – portar

Ovidiu Popescu – mijlocaș

Ionuț Vînă – mijocaș

Sergiu Buș – atacant

Andrei Pandele – mijlocaș

Alexandru Buziuc – atacant.

Sursa foto: sport