Dezastru financiar pentru familia Simonei Halep! Pierderi uriașe și probleme semnificative

Peste 27 de milioane de dolari a câştigat Simona Halep din tenis, însă, familia sportivei nu se poate lăuda cu aceleaşi reuşite pe plan financiar, notează termene.ro.

Patru firme a deţinut familia Halep de-a lungul anilor, iar acum, din cauza unui management defectuos, doar două au mai supravieţuit. H. Nicolas SRL şi Hefaistor au dispărut, în timp ce, Cubit SRL, care se ocupă de administrarea cefenelei SH Cafe, şi Lacto Mony SRL (lactate) sunt cele două firme care aduc profit familiei Halep.

Citește și: SIMONA HALEP, DESFIINȚATĂ DE O LEGENDĂ A TENISULUI FEMININ: SĂ NE ARATE DE CE ESTE PE PRIMUL LOC WTA

Fondată în 1992, Cubit SRL şi-a atins cea mai bună cifră de afaceri în 2008, 363 de mii de euro. Însă, după doar nouă ani, firma la care este acţionar tatăl Simonei, Stere Halep, a ajuns la o cifră de afaceri de zece ori mai mică, 36 de mii de euro. Mai mult, site-ul termene.ro susţine că firma este foarte aproape de a intra în insolvenţă.

Ultimul an a fost unul de coşmar pentru cele două firme rămase în viaţa ale familiei Halep. Cubit SRL şi Lacto Mony SRL au ieşit în pierdere, cu 124 de mii de euro, respectiv 29 de mii de euro.

Sursa foto: sport