Dezastru la Dinamo! Câinii roșii sunt în play-out-ul Ligii I după înfrângerea de la Giurgiu

Dezastru la Dinamo București! Câinii roșii sunt în play-out-ul Ligii după ce au pierdut cu 2-0, sâmbătă seară, la Giurgiu, în fața celor de la Astra

Deși avea nevoie de victorie, pentru a fi sigură de calificarea în play-off, Dinamo a avut o primă repriză foarte slabă. Pe un teren acoperit de zăpadă, Astra a dominat încă din startul meciului.

În minutul 25, Florentin Matei a deschis scorul, cu un șut din 12 metri, deviat de Mahlangu, după o acțiune a lui Mrzljak. În repriza a doua, Dinamo a forțat, a avut o ocazie mare prin Palic, dar n-a putut egala. Mai mult, în minutul 59, Astra a făcut 2-0, prin Balaure. Acesta a profitat de o gafă în defensiva lui Dinamo, a intrat în careu și a marcat.

Pentru prima oară de când se joacă în Liga I în acest format, Dinamo București a ratat calificarea în play-off, terminând sezonul regulat pe poziția a 8-a.  Practic, echipa bucureșteană nu poate termina campionatul mai sus de locul 7, ceea ce ar fi a doua cea mai proastă clasare în cei 70 de ani de istorie a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dinamo București a mai fost pe 7 doar de două ori, în 1971-1972 și 2014-2015. Acum 3 ani, Dinamo s-a clasat pe locul 7, în special din cauza instabilității de pe banca tehnică.

Este foarte posibil ca Dinamo să rămână și fără antrenorul Vasile Miriuță, tehnicianul pierzând și sprijinul fanilor dinamoviști care, la Giurgiu, l-au luat la țintă cu bulgări și i-au adresat vorbe grele.

Sursa foto: gsp