DEZASTRU PENTRU STEAUA: Nu putem folosi nici numele!

Presedintele de imagine al clubului Steaua, Helmuth Duckadam, a dezvaluit pentru Dolce Sport ca echipa campioana nu mai poate folosi nici numele Steaua fara acordul Clubului Sportiv al Armatei.

“Trebuie sa asteptam motivarea deciziei, probabil ca acelasi lucru il asteapta si cei de la Armata acum. Probabil ca cei de la Armata nu au mandat pentru a discuta acum. Cred ca asteapta motivarea pentru a putea discuta. Pana atunci vom evolua cu noua sigla. Noi nu mai avem voie, din momentul hotararii, sa folosim sigla. Pana la motivare asteptam, din pacate asa e la noi. Nu avem voie nici in acte sa folosim numele Steaua. E vorba de denumirea Steaua si de sigla. De palmares nu a fost vorba pana acum”, a spus Duckadam la DolceSport.

Citeste si: MIRCEA DUSA este SOMAT sa intervina in CONFLICTUL dintre FC STEAUA si ARMATA

Mai mult,  Helmuth Duckadam  cere interventia politicului pentru rezolvarea situatiei.

“Eu cred ca aceasta problema trebuie rezolvata si politic. Cred ca este o ambitie a unor oameni care au luat aceasta sigla si nu au ce face cu ea. Cred ca trebuie gasit un consens.”

Amintim ca Steaua a pierdut procesul cu Armata si nu mai are dreptul sa foloseasca marca “Steaua”, pe care a inregistrat-o la OSIM in 2004. 

Citeste si: NOUA SIGLA A STELEI NU POATE FI FOLOSITA PENTRU CA ALTA ECHIPA A INREGISTRAT-O DEJA LA OSIM. FOTO IN ARTICOL