DEZBATERE IOHANNIS-PONTA. Iohannis, lui Ponta: Ramaneti premier, eu voi fi presedinte. Colaborez institutional cu premierul

Presedintele ACL Klaus Iohannis i-a spus, marti, la Realitatea TV, lui Victor Ponta, sa ramana premier dupa turul 2 al prezidentialelor, precizand ca va colabora institutional corect cu oricine va fi premier.

“Ideea mi se pare foarte buna, ramaneti dvs. prim-ministru si eu presedinte, e OK asa. Eu voi colabora institutional corect cu oricine va fi premierul Romaniei, pentru ca asa e normal. Prim-ministrul presedintele Romaniei nu sunt pusi acolo asa cum se intampla de doi ani si jumatate sa se certe la televizor”, a raspuns Iohannis la Realitatea TV.

Citeste si: DEZBATERE IOHANNIS-PONTA. PONTA: DLE IOHANNIS, FITI CUMINTE, CA LA MINE IN BIROU. IOHANNIS: CINE VA CREDETI?

Intrebat de Ponta daca a are vreun moment un sentiment de vinvotatie fata de milioanele de romani care au crezut in USL, Klaus Iohannis a raspuns:

“Dl Ponta, USL s-a rupt pentru ca PSD a vrut toata puterea si noi nu am fost de acord, atat de simpla e explicatia. E singura chestiune reala si reamintesc ca nu am venit la dvs pentru ca guvernul functiona bine, ci pentru ca functiona prost dar dvs nu ati putut suporta aceasta chestiune. Ne-ati spus ca ati votat in tinerete cu Ion Ratiu, pe urma cu candidatul liberal. Pot sa contez si de data asta pe votul dvs?”. 

ULTIMA ORA: PONTA, STRATEGIE PENIBILA LA MAREA DEZBATERE. A FACUT ASTA, DE FRICA SA NU DEA PROST!