DEZBATERE IOHANNIS-PONTA. Ponta: Dle Iohannis, fiti cuminte, ca la mine in birou. Iohannis: Cine va credeti?

DEZBATERE IOHANNIS-PONTA. Ponta: Dle Iohannis, fiti cuminte, ca la mine in birou. Iohannis: Cine va credeti?

Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut, marti, la Realitatea TV, un schimb de replici pe un ton ridicat, premierul spunand: “Dle Iohannis, fiti cuminte, ca la mine in birou”, iar liderul ACL raspunzand: “Cine va credeti?” si amenintand ca pleaca.

Iohannis a sustinut ca in comisia care se ocupa de revizuirea Constitutiei s-a discutat despre chestiunea votului electronic si prin corespondenta, mentionand ca PSD a fost “ferm si total” impotriva introducerii acestui concept in procesul de revizuire.

“Cine v-a spus lucrul asta ca, nefiind parlamentar, nu ati facut parte din comisie?”, l-a intrerupt Ponta pe Iohannis, abrupt. “Domnule Ponta, pot sa va rog sa nu ma mai intrerupeti”, i-a raspuns Iohannis, cu un ton apasat. “Nu e nevoie sa ridicati tonul la mine”, s-a repliat Ponta.

“Este posibil sa nu ma mai intrerupeti? Va rog mult”, a adaugat Iohannis.

ULTIMA ORA: PONTA, STRATEGIE PENIBILA LA MAREA DEZBATERE. A FACUT ASTA, DE FRICA SA NU DEA PROST!

Ponta i-a replicat, in schimb, ca difuzeaza informatii false si a trecut la o serie de atacuri la persoana, care nu aveau legatura cu subiectul discutiei. “Domnu’ Iohannis, noi nu suntem slugile dumneavostra. Nu suntem slugile dumneavoastra aici prin Romania. Eu va intreb de unde stiti ce ati afirmat. Doar nu sunteti vreun stapan de sclavi in Romania, pe aici. V-am intrebat politicos de unde stiti. Doar nu sunteti parlamentar, de unde stiti?”, a adaugat Ponta.

El a continuat pe acelasi ton: “As vrea totusi un pic mai mult respect. Cand ati fost la mine in birou erati foarte umil si respectuos”.

“Sa fiti ala de la mine din birou, cuminte. Cuminte si calm”, a adaugat Ponta, emfatic.

Vezi aici marea dezbatere dintre Iohannis si Ponta

Iohannis a raspuns, intrebandu-l pe Ponta cine se crede. “Domnule Ponta, dumneavoastra cine va credeti in aceasta confruntare?”. “Nu e nevoie sa ma jigniti”, s-a repliat Ponta.

“In Palatul Victoria aveti biroul dumneavostra. Aici biroul este tara. Asa ca v-as ruga un minim respect, daca cumva il mai aveti. Daca il aveti, eu va rog acum foarte politicos sa nu ma mai intrerupeti atunci cand imi expun eu partea mea de raspuns, daca este posibil. Daca nu este posibil, putem sa facem ca si aseara: eu plec, dumneavostra va spuneti toata vorbaria”, a spus Iohannis.