DEZBATERE PUBLICA propusa de LPF pentru SISTEMUL COMPETITIONAL

LIGA PROFESIONISTA DE FOTBAL apeleaza la o masura neobisnuita pentru Romania, propunand o DEZBATERE PUBLICA in privinta SISTEMULUI COMPETITIONAL din LIGA I.

LPF lanseaza o DEZBATERE PUBLICA in ceea ce PRIVESTE SISTEMUL COMPETITIONAL din LIGA 1, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial.

Citeste si: Comisia de Disciplina a FRF a ANULAT suspendarile jucatorilor Danut COMAN si Valentin LAZAR 

“LIGA PROFESIONISTA DE FOTBAL crede in transparenta si in dorinta suporterilor de a avea un fotbal mai competitiv si mai atragator. Ca urmare, va invitam la o dezbatere publica pe toti cei care iubiti fotbalul romanesc – spectatori, oficiali, jucatori, antrenori, arbitri si reprezentanti mass media – pe tema imbunatatirii calitatii spectacolului sportiv si a cresterii numarului de suporteri din tribune.Suntem deschisi oricaror opinii, cu conditia sa fie decent formulate. Ce ziceti, de pilda, despre un SISTEM COMPETITIONAL cu play-off si play out? Cum credeti ca poate fi stopata violenta pe stadioane si in jurul acestora? Asteptam propunerile dumneavoastra scrise pana in 20 mai 2014 pe adresa de e-mail media@lpf.ro sau pe facebook.com/lpf.ro”, se arata in comunicatul LPF.

Citeste si:  ORGANIGRAMA FRF a fost APROBATA de Comitetul Executiv 

In prezent, LIGA I este alcatuita din 18 echipe, insa in ultimii ani s-a vehiculat de mai multe ori ideea micsorarii numarului de formatii care sa evolueze pe prima scena, fiinf propus chiar sistemul cu play-off si play out.