DEZBATERI ELECTORALE antamate deja pentru turul doi la Antena 3 si Realitatea TV. TVR a lansat astazi propunerea

Dezbateri electorale antamate deja pentru turul doi la Antena 3 si Realitatea TV. TVR a lansat astazi propunerea

Cel putin doua dezbateri electorale vor avea loc in turul doi al alegerilor prezidentiale. Candidatii au batut deja palma, inainte de afisarea rezultatelor finale ale primului tur, cu posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea TV, care vor gazdui cate o dezbatere electorala care-i va aduce fata in fata pe Victor Ponta si Klaus Iohannis intr-un duel decisiv pentru Cotroceni.

Dealtfel, Victor Ponta i-a adresat deja, aseara, lui Klaus Iohannis invitatia de a participa la o confruntare fata in fata. Victor Ponta l-a provocat pe Iohannis la o serie de dezbateri televizate, afirmand ca “in turul 2, pornim de la 0-0”.

Citeste si: BEC, REZULTATE ALEGERI DUPA NUMARAREA VOTURILOR. CAT AU OBTINUT PONTA SI IOHANNIS

TVR a lansat luni propunerea organizarii dezbaterii electorale pentru turul doi

Televiziunea Romana a lansat, in aceasta dimineata (3 noiembrie 2014), propunerea organizarii uneia sau a mai multor dezbateri electorale intre candidatii ramasi in cursa prezidentiala.

TVR a transmis celor doi candidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis, invitatia de a participa astazi, ora 14.00, la sediul Televiziunii Romane, la o prima intalnire in vederea discutarii propunerii lansate.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: IN DIASPORA A FOST O BATAIE DE JOC. VINA ESTE A GUVERNULUI