DEZVALUIRE BOMBA ILIE NASTASE a lasat-o GRAVIDA pe celebra DIANA ROSS

Din momentul in care ILIE NASTASE a intrat in Senatul Romaniei din partea Partidului Conservator, presedintele Camerei, CALIN POPESCU TARICEANU, s-a ales cu un contracandidat serios la capitolul cuceriri amoroase. Mai mult, loverul TARICEANU este surclasat clar in acest domeniu de celebrul NASTY.

La 68 de ani, ILIE NASTASE ramane permanent surprinzator si dezvaluie, pentru revista OK!, ca a lasat-o gravida pe diva internationala DIANA ROSS (71 de ani).

”Reporter: Lui Michael Jackson i-ai luat iubita?

ILIE NASTASE: Nu. Cred ca e o greseala. Pe cine?

Reporter: DIANA ROSS.

ILIE NASTASE: A, Diana! Dar nu era gagica lui, erau prieteni. Pai, ea era si mai batrana ca mine. Are doi, trei ani mai mult. Eu cred ca ea a vrut sa-i fie manager. Ca, la un moment dat, ea nu mai canta. Asta din cate am inteles, din ce imi povestea ea. S-a maritat doar cu albi, n-a fost cu negri. Nu, dar asa ii placeau ei. Facea copii cu toti. Si cu mine a ramas insarcinata, a ramas cu toata lumea.

Da. E singura negresa cu care am fost. S-a intamplat la clubul Regine (New York), intr-o seara. Am dansat, eu eram divortat si s-a legat. Am fost impreuna vreo jumatate de an. Dar in seara aia s-a intamplat.”, a dezvaluit ILIE NASTASE pentru sursa citata.

Nascuta in Detroit, DIANA ROSS (71 de ani) are la activ 12 premii Grammy. In cei peste 50 de ani de cariera a strans o avere de 250 de milioane de dolari. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt “Chain reaction”, “Upside down”, “Take me higher” etc. In 1977, cand s-a iubit cu Ilie, ea era pasionata si de tenis.

ILIE NASTASE si DIANA ROSS s-au iubit in anul 1977. Solista de culoare se afla atunci in plina ascensiune, iar Nasty era deja de doua ori numarul 1 mondial in tenis.