DEZVALUIRE INCENDIARA: Cum a intrat MARIAN VANGHELIE in politica?

MARIAN VANGHELIE, primarul ARESTAT PREVENTIV al sectorul 5, s-a zbatut mult timp pentru a se aseza la masa bogatilor din politica autohtona. Broker-ul CRISTIAN SIMA a dezvaluit pe pagina sa de Facebook prin intermediul unei postari intitulate “O poveste din targ” cum si-a facut loc MARIAN VANGHELIE printre social democrati. In plus, pentru cei mai putin avizati, pe edilul incarcerat si pe MIRCEA GEOANA ii leaga o prietenie cu suisuri si coborasuri, care a culminat cu momentul cand VANGHELIE l-a facut pe fostul candidat la prezidentiale presedintele PSD.

“O poveste din targ: cum a intrat Marean in politica. Marean se tine dupa Mitica Iliescu, care era mereu cu Geoana si Costel Bobic. Cei trei mergeau prin crasme, dar toti se codeau la sfarsit sa plateasca. Marean achita mereu nota. Daca se organiza orice fel de intalnire, masa rotunda, ceva la PSD, Marean era singurul care platea si aducea coca apa si sandvisuri. Asta a tinut aproape un an, pana cand, in 2000, cum PDSR-ul nu avea pe cine pune la cinci, s-a oferit Marean si GEOANA l-a ajutat sa primeasca girul partidului”, scrie CRISTIAN SIMA pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: EXPLOZIV MARIAN VANGHELIE isi va da drumul la gura: Primele doua nume grele vizate

CRISTIAN SIMA a declarat ca MIRCEA GEOANA a ajuns presedintele PSD cu sprijinul lui MARIAN VANGHELIE.

“In 2000, GEOANA era la Washigton si Marean ii tinea locul prin PDSR, in ciuda vehementei opozitii a lui Nastase. GEOANA a fost ales cu ajutorul imens al lui VANGHELIE presedinte la PSD”, spune CRISTIAN SIMA.

Mai mult decat atat, CRISTIAN SIMA scrie, in postarea de pe Facebook, ca VANGHELIE i-a oferit lui GEOANA un automobil plin cu microfoane si camere de filmat. Primarul Sectorului 5 al Capitalei  a scos casetele in momentul in care au existat presiuni asupra lui GEOANA de a-l inlatura. Totodata, CRISTIAN SIMA noteaza ca VANGHELIE detine multe casete compromitatoare cu SEBASTIAN GHITA si VICTOR PONTA si ca este “blindat de inregistrari”.

CITESTE SI: MARTURIE SOC: CRISTIAN SIMA face dezvaluiri incredibile despre MICROSOFT si coruptia din PRESA 

“La un moment dat, VANGHELIE i-a dat lui GEOANA cadou un Range Rover plin de microfoane si de camere si, cand s-au facut presiuni asupra lui Geoana sa-l matraseasca pe Marean, acesta a scos casetele. Celebra caseta cu GEOANA si blow jobul a fost livrata pe net de Marean, ca avertisment. Dupa venirea lui PONTA, relatiile Marean, Costel Bobic, Geoana si Mitica Iliescu s-au strans si mai mult, acum luptau contra lui Ponta si Basescu in acelasi timp. Marean detine multe casete compromitatoare cu Ghita si Ponta, daca le scoate, face senzatie. E blindat de inregistrari”, a scris CRISTIAN SIMA.

Sursa foto: jurnalul.ro