DEZVALUIRE SOC ALINA BICA este DEPRESIVA si se gandeste la SINUCIDERE

Fosta sefa a DIICOT, ALINA BICA, a fost transferata joi la PENITENCIARUL TARGSOR. Vestea arestarii in cel de-al treilea dosar a afectat-o psihic. Este DEPRESIVA si se gandeste chiar sa-si puna capat zilelor. LAURA VOICU, avocatul ALINEI BICA, a vorbit la postul Romania TV despre starea clientei sale marturisind ca incearca sa o ajute sa mearga mai departe.

ALINA BICA refuza sa isi vada familia de mai bine de o luna. Singura cu care sta de vorba este avocata sa, care ii este si confidenta. Potrivit avocatei sale, ALINA BICA “a cedat din punct de vedere psihic”.

“Daca isi pune in cap sa se omoare, se omoara. Au terminat-o din punct de vedere profesional, uman. Asta probabil e ultima treapta. Eu incerc sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa lupte. Azi am vorbit cu doamna ALINA BICA inainte de a ajunge la Targsor, a plecat la 11, a fost transferata intr-o duba cu doua persoane dependente de heroina”, a declarat la Romania TV LAURA VOICU, avocatul ALINEI BICA.

CITESTE SI: ALINA BICA, SERBAN POP SI HORIA SIMU, TRIMISI IN JUDECATA DE DNA

ALINA BICA a devenit depresiva dupa ce a fost ARESTATA PREVENTIV din nou intr-un alt dosar. “Doamna ALINA BICA este un om intreg. Cu toate acestea a cedat. (…) Doamna BICA este un om prezumat nevinovat pana la o condamnare definitiva. Pana atunci, sa te intorci a treia oara in arest, a doua oara intr-o puscarie este o cruce foarte greu de dus. (…)

A cedat din punct de vedere psihic. Este inuman ce i se intampla. Pe langa tratamentele aplicate in cadrul detentiei preventive, este noaptea mintii ce se intampla pentru doamna BICA cum nu inteleg nici noi ca aparare. Mananca cat sa supravietuiasca. (…) Situatia este una dramatica. In acest moment nu accepta nicio vizita din partea nimanui”, a declarat LAURA VOICU la Romania TV.

Intrebata daca fosta sefa DIICOT a slabit, avocata acesteia a precizat ca “ALINA  BICA a ajuns o umbra”. Avocata a precizat si saptamana trecuta ca ALINA BICA “nu este bine deloc”.

“Doamna BICA nu e bine! Si nu e bine deloc. Deja nu isi mai doreste nimic. In curand, nu o sa-si mai doreasca nici macar sa mai respire. Si asta este grav!”, declara inca din 26 septembrie LAURA VOICU, avocata ALINEI BICA.

CITESTE SI: ALINA BICA A FOST SUSPENDATA DE CSM DIN FUNCTIA DE PROCUROR

ALINA BICA a fost suspendata de CSM din functia de procuror, marti, ca urmare a trimiterii in judecata pentru LUARE de MITA si ABUZ in SERVICIU.

Fosta sefa a DIICOT ALINA BICA si fostul sef al ANAF SERBAN POP au fost trimisi in judecata de DNA, saptamana trecuta, intr-un nou dosar, in care sunt acuzati ca au luat MITA pentru clasarea dosarului in care este implicat omul de afaceri HORIA SIMU.

Sursa foto: jurnalul