DEZVALUIRE SOC: Cine este TINTA REALA din dosarul lui ANDREI CHILIMAN

ANDREI CHILIMAN, primarul Sectorului 1, impreuna cu alte trei persoane au fost RETINUTI joi de DNA, fiind suspectati de fapte de coruptie. Conform lui ION CRISTOIU tinta procurorilor DNA este un nume greu de la varful politicii autohtone: CALIN POPESCU TARICEANU.

Editorialul lui ION CRISTOIU:

“Ce sa intelegem din interceptarile SRI? Ca despre afacerile lui ANDREI CHILIMAN se stia de 9 ani, dar ca primarul sectorului 1 a fost lasat sa-si vada de treburi, inclusiv sa candideze in 2008 si 2012, fara a i se clinti un fir de par? Cum se explica paradoxul acesta, intilnit in mai toate Dosarele din ultimul timp?”, se intreaba ION CRISTOIU.

“La DNA, dar mai ales la SRI, stau inchise in sertare, dosarele imensei majoritati a politicienilor, oamenilor de afaceri si patronilor de presa din postdecembrism. Cind cineva trebuie scos din joc, fie pentru ca a intrat in conflict de interese cu Binomul SRI-DNA, fie pentru c-a indraznit sa-l critice in public, e scos din sertar dosarul lui sau, in unele cazuri, dosarul unui om de afaceri care l-ar putea denunta pe respectivul.

CITESTE SI: ANDREI CHILIMAN a fost RETINUT de procurorii DNA Ploiesti. EDILUL a fost dus in ARESTUL POLITIEI. UPDATE 

Ics Icsulescu? incrunta sprinceana Binomul, acesta trebuie pus la punct imediat. Ia sa vedem ce dosar are la noi: N-are dosar, Seful! Cu cine a facut afaceri din 1990 pina acum? Cu Ion Ionescu. Acesta are dosar? Are Seful! Foarte bine. Il luam pe sus pe Ion Ionescu, il virim la beci si-i punem in vedere ca poate scapa numai daca il denunta pe Ics Icsulescu. Si uite asa se ajunge la inhatarea cu zgomot a lui Ics Icsulescu.

Cine e tinta Operatiunii CHILIMAN? Cum cine? Daca sunteti atenti la asa zisele stenograme plasate de Binom presei de casa, tinta e Calin Popescu Tariceanu. CALIN POPESCU TARICEANU a devenit, prin campania sa spectaculoasa impotriva Statului politienesc instaurat in Romania din ultimul timp, dusmanul de moarte al Binomului SRI-DNA. CALIN POPESCU TARICEANU trebuie anihilat urgent!

De la Dosarul CHILIMAN se ajunge rapid la saltarea cu huiet a lui CALIN POPESCU TARICEANU. Operatiunea, pregatita mediatic de asa zisele dezvaluiri din asa zisele stenograme date recent presei epolet-izate, va scoate din joc pe unul dintre cei mai importanti aliati ai lui VICTOR PONTA si va da o lectie publica tuturor celor care nu iau pozitie de drepti in fata Binomului SRI- DNA. Se mai da o lovitura cu acest prilej si lui VICTOR PONTA, avind in vedere ca e vorba de cumnatul lui.

CITESTE SI: PREVIZIUNE SUMBRA pentru PONTA in RAZBOIUL cu IOHANNIS: Slugile se dau de ceasul mortii… 

A fost sacrificat ANDREI CHILIMAN? Ei as! A fost sacrificat pentru mai putin Ovidiu Tender. Lovitura data prin implicarea lui CALIN POPESCU TARICEANU justifica sacrificarea unuia dintre liderii si finantatorii partidului prezidential PNL”, scrie ION CRISTOIU pe blogul sau personal.

Sursa foto: adevarul.ro