DEZVALUIRE SOC! ELENA UDREA a TURNAT TREI MINISTRI PDL din INCHISOARE

Miscare bomba a Elenei Udrea. Fostul ministru al Transporturilor a turnat din inchisoare trei ministri ai PDL. Este vorba despre Radu Berceanu, Adriean Videanu si Gheorghe Pogea. Acuzatiile au venit in urma unui mesaj transmis de aceasta din spatele gratiilor, scrie Buna Ziua Iasi.

Citeste si: BOMBA! Dovada ca GENERALUL COLDEA nu joaca cinstit. Un fost ofiter SRI face DEZVALUIRI. VIDEO

“In goana nebuna de a ma discredita si a ma prezenta drept ‘mama coruptilor’, intreg mandatul meu de ministru al Dezvoltarii este tocat sistematic si nejustificat. Nu am auzit sa se vorbeasca despre situatia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari si atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finante). Sunt foarte mandra de ce am realizat ca ministru pentru romani si cred ca, daca oamenii care ma critica astazi ar fi facut macar jumatate din cat am facut eu, Romania era acum intr-o situatie mult mai buna”, scris Udrea.

Citeste si: JURNALUL SECRET AL ELENEI UDREA. DETALII INCENDIARE DEZVALUITE DE ION CRISTOIU

Ea se refera indirect la mai multi fosti colegi de Guvern: Anca Boagiu, Radu Berceanu, Alexandru Nazare, Gheorghe Pogea, Sebastian Vladescu sau Ghoerghe Ialomitianu.

Fostul ministru sustine ca a luat la MDRT masuri de limitare a coruptiei in loc sa o patroneze. “Am introdus standarde de cost, am limitat aditionalele la contractele cu statul, am facut platile la vedere in functie de ordinea in care veneau facturile si le-am cerut public constructorilor sa faca mai degraba ceva pentru Romania decat sa dea spagi functionarilor de prin minister”, sustine Elena Udrea. 

Citeste si: INCENDIAR! FOST SEF SIE: EXISTA MATERIALE COMPROMITATOARE CU POLITICIENI. VOR FI SURPRIZE URIASE