DEZVALUIRE SOC Principalul vizat in dosarul lui VALCOV este VASILE BLAGA

O noua DEZVALUIRE SOC este pe cale sa agite foarte tare apele in varful politicii autohtone. Potrivit jurnalistilor de la comisarul.ro, dosarul instrumentat de procuroii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in care fostul ministru al Finantelor Publica DARIUS VALCOV este acuzat de LUARE de MITA il va afecta din plin si pe copresedintele PNL, VASILE BLAGA.

Conform sursei citate, VASILE BLAGA va fi, la randul sau, acuzat in acest dosar care a facut valva in ultimele zile. Spaga de 2 milioane de euro pe care spun procurorii DNA ca a luat-o DARIUS VALCOV este doar o mica parte din valoarea totala a contractului derulat de TEHNOLOGICA RADION in judetul Olt, care este de aproximativ de 70 de milioane de euro.

CITESTE SI: INCENDIAR DORIN COCOS i-a TURNAT si el pe VASILE BLAGA si ALIN ALBU la DNA 

Comisarul.ro noteaza ca persoana care a insistat cu TEHNOLOGICA RADION la Slatina a fost VASILE BLAGA. Sursele site-ului amintit spun ca el este beneficiarul adevaratei spagi. DARIUS VALCOV n-a primit decat bonusul de obraz fin de la THEODOR BERNA pentru ce credeti? Pentru scutirea de la plata garantiei de buna executie. De care, printr-o hotarare de Consiliu local, TEHNOLOGICA RADION a fost scutita. Valoarea garantiei pentru lucrarile aferente municipiolui Slatina era de 3,5 milioane euro, noteaza sursa citata.

“Daca mai adaugam la acest fapt si micutul amanunt ca in timpul mandatului lui VASILE BLAGA la ministerul Dezvoltarii, Slatina a beneficiat de mai mult de 10 la suta din fondurile distribuite la nivel national pentru reabilitarea termica a blocurilor lucrurile suna si mai apetisant.

Adaugam la asta si ingredientul ca, in mod miraculos, aceleasi firme implicate in Dosarul Spagii pentru care s-a cerut arestarea lui DARIUS VALCOV, adica Plus Confort si CAFMIN, au consumat, impreuna, toate aceste sume uriase.

CITESTE SI: VIDEO HALUCINANT Avocatul lui GHEORGHE STEFAN: Cineva din PDL a FURAT spaga! 

Sa detonam si artificiile: toate materialele aferente reabilitarii blocurilor din Slatina, sub mandatul lui VASILE BLAGA, s-au achizitionat, obligatoriu, de la firme controlate de ginerele copresedintelui PNL”, concluzioneaza comisarul.ro.

Sursa foto: realitatea.net