DEZVALUIRE SOC TRAIAN BASESCU A PARASIT-O PE ELENA UDREA!

ION CRISTOIU a analizat, pe blogul sau personal, ultimul interviu acordat de fostul presedinte TRAIAN BASESCU si trage o concluzie teribila pentru ELENA UDREA: TRAIAN BASESCU a abandonat-o!

ION CRISTOIU are si o intrebare pentru fostul sef al statului: ”Merita AMARATA aia de Targsor o lovitura in moalele capului?”

”Interviul dat de TRAIAN BASESCU site-ului Adevarul live a fost publicitat de presa noastra sub titlul:

TRAIAN BASESCU – o lovitura pentru ELENA UDREA!

CITESTE SI: INCENDIAR PAPAHAGI ii face praf pe UDREA si BASESCU: Mireasa in DESCOMPUNERE! CADAVRU galvanizat

Fesul care e acest titlu acopera in materie de continut raspunsul fostului presedinte la intrebarea daca a trimis-o pe ELENA UDREA sa negocieze cu VICTOR PONTA  numirea CODRUTEI KOVESI la DNA:

„Nu am trimis-o niciodata pe doamna UDREA sa negocieze cu domnul PONTA. Daca domnul PONTA a chemat-o, sa spuna el.”

S-a vazut in asta o lovitura, deoarece in Spovedaniile dinainte de a lua drumul fara intoarcere al inchisorii (va fi tinuta in arest preventiv pina la condamnarea de catre ICCJ!), ELENA UDREA a sustinut ca ea a fost cea careia intr-un fel CODRUTA KOVESI a ajuns sefa DNA prin negocierea cu premierul in numele lui TRAIAN BASESCU.

Da, aceasta e o lovitura pentru ELENA UDREA din parte lui TRAIAN BASESCU!

Si nu pentru ca o face mincinoasa, ci pentru ca-i dovedeste posibilitatea de a nu mai recunoaste, la un moment dat, nici c-ar fi cunoscut-o. Elena Udrea a fost persoana prin care TRAIAN BASESCU a comunicat cu multi politicieni si jurnalisti, inclusiv cu cei aflati in razboi cu fostul presedinte. Daca ne amintim contextul complicat in care a fost numita CODRUTA KOVESI in fruntea DNA, inclin sa dau crezare ELENEI UDREA si nu lui TRAIAN BASESCU. Pe fondul razboiului dintre presedinte si premier, ELENA UDREA a fost cea care l-a contactat pe VICTOR PONTA in numele lui TRAIAN BASESCU.

Aceasta lovitura e insa o mingiiere pe linga raspunsul lui TRAIAN BASESCU la intrebarea daca sustine ca sefa DNA sa mai primeasca un mandat.

Nu era o intrebare de complezenta.

CITESTE SI: INCENDIAR: GRESEALA SAU INTENTIE? UDREA l-a dat in gat pe TRAIAN BASESCU – DOCUMENT

La anul LAURA CODRUTA KOVESI isi termina mandatul de trei ani in fruntea DNA. Se intelege ca dupa o sefie de 10 ani, CODRUTA KOVESI n-are nici un chef sa se intoarca la munca de procuror, cea care insa, dupa opinia mea- valideaza un procuror, asa cum munca de autor de texte valideaza un gazetar si nu sefiile la unul sau mai multe ziare. Desi pina in 2016 mai e, politicieni si jurnalisti se grabesc sa proclame valoarea de patrimoniu a CODRUTEI KOVESI ca sefa a DNA. Primul a fost VASILE BLAGA. Al doilea e insa- surpriza TRAIAN BASESCU:

„Nu am nicio retinere sa spun: «mai dati-i un mandat lui Kovesi». Ce pot sa-i reprosez este recurgerea la arestari, când avem atâtia demnitari cercetati in libertate. Partea spectaculara ar putea sa lipseasca”

ELENA UDREA si-a facut un steag din a denunta abuzurile CODRUTEI KOVESI in fruntea DNA:

Interventii grosolane in deschiderea si inchiderea de dosare, folosirea catuselor pentru umilirea dusmanilor din politica si folosirea asa ziselor scurgeri in presa pentru a se razbuna pe jurnalistii care nu-i sufla in subtiori.

TRAIAN BASESCU insusi a criticat arestarile preventive in exces, vinarea politicienilor de catre DNA, implicarea BINOMULUI SRI-DNA in viata politica.

CITESTE SI: INCENDIAR SOV despre ELENA UDREA: Amanta lui BASESCU! COCOS, un taranus COMBINATOR 

O minima preocupare de a nu-i da una peste gura eternei arestate preventive ELENA UDREA, dar si o minima consecventa ar fi cerut ca TRAIAN BASESCU sa evite raspunsul la intrebarea despre noul mandat al CODRUTEI KOVESI sau macar sa mentioneze niste conditii pentru sustinerea sa.

TRAIAN BASESCU n-a facut-o.

El a supralicitat declarind ca n-are nici o retinere in a cere sa i se mai dea inca un mandat CODRUTEI KOVESI.

Intrebare pentru omul si nu pentru politicianul TRAIAN BASESCU:

Merita amarita aia de la Tirgusor, care o duce dintr-o puscarie intr-alta si pentru ca a fost o persoana apropiata lui TRAIAN BASESCU, aceasta lovitura in moalele capului?

Eu, care n-am scris si n-am zis niciodata ca ELENA UDREA e candidata inimii mele, ci dimpotriva am atacat virulent fantasmagoria fostei sefe a PMP de a se inscrie in cursa prezidentiala, cred ca macar pentru situatia in care se afla (nu va mai iesi curind din puscarie), cred ca nu merita”, a scris ION CRISTOIU, pe blogul sau.

Sursa foto: adevarul.ro