DEZVALUIRE SOC: TRAIAN BASESCU a scapat nevatamat in urma unui ATENTAT CU BOMBA

O DEZVALUIRE SOC a fost facuta de curand. Potrivit acesteia, fostul presedinte TRAIAN BASESCU a scapat nevatamat dupa ce a fost tinta unui ATENTAT cu BOMBA.

Acesta a fost cel mai serios incindent dintre toate cele prin care TRAIAN BASESCU a trecut in deceniul cat a ocupat cea mai inalta functie din stat, informeaza postul Romania Tv citand telegramele publicate pe site-ul WIKILEAKS.

Incidentul care i-a pus pe jar pe lucratorii de la Serviciul de Paza si Protectie (SPP) s-a petrecut de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie 2006, SPP a descoperit o BOMBA ARTIZANALA, plasata intr-un hidrant din prefectura.

CITESTE SI: ANUNT BOMBA: Piosul MIRCEA GEOANA “plimba” milioane de EURO prin intermediul ONG-urilor 

BOMBA ARTIZANALA era suficient de puternica incat sa-l ucida pe presedintele TRAIAN BASESCU, in cazul in care ar fi fost detonata cand acesta ar fi trecut pe langa ea, insa avea bateriile descarcate atunci cand a fost gasita de catre SPP, cu o zi inaintea sosirii presedintelui, relata pe atunci ziarul “Ziua”. Toti angajatii prefecturii au fost amprentati, insa nu a fost identificat atentatorul amator.

CITESTE SI: MIRCEA BASESCU A SCAPAT! DOSARUL A FOST CLASAT

Angajatii Prefecturii au fost amprentati. Amprentarea nu i-a ajutat insa pe cei de la SPP, intrucat pe hidrantul respectiv au fost descoperite amprentele mai multor persoane, dintre care au fost identificate doar cele ale CLAUDIEI FEKETE, care ar fi fost amanta presedintelui CJ, MARIAN OPRISAN.

Sursa foto: adevarul.ro