AU DEZINFORMAT! Dezvaluire BOMBA despre viata privata a lui ROBERT TURCESCU

ROBERT TURCESCU

Dezvaluiri surprinzatoare despre viata privata a lui Robert Turcescu. Fostul jurnalist, care a detonat o adevarata bomba mediatica cu dezvaluirile privind implicatia sa ca ofiter acoperit, se va casatori la sfarsitul acestei saptamani, la Primaria Sector 1, scrie presa tabloida, citata de Evenimentul Zilei

Asadar Robert Turcescu este inca burlac, desi presa de scandal a dezinformat scriind despre casatoria secreta dintre cei doi, care s-ar fi petrecut deja. Turcescu isi va schimba starea civila in data de 4 octombrie, cand se va cununa atat civil, cat si religios. Viitoarea sa sotie este Oana Nita.

Fostul ziarist Robert Turcescu se va insura civil abia sambata care vine, la starea civila a Primariei Sectorului 1 a Capitalei, el necasatorindu- se duminica trecuta, asa cum au anuntat mai multe publicatii mondene. Informatia este 100% verificata si confirmata de functionari din cadrul primariei. Aleasa inimii sale se numeste Oana Nita si este mult mai tanara decat fostul realizator de televiziune. Surse absolut sigure ne-au confirmat ca cei doi se vor cununa si religios, in aceeasi zi, intr-una din marile biserici ale Bucurestiului. Viitorii miri au fost vazuti, duminica dimineata, la biserica Sf. Gheorghe- Nou, de la KM 0 al Capitalei, unde au ascultat, smeriti, Sfanta Liturghie, intre orele zece si 12.00. Ulterior, paparazzii site-ului monden wowbiz.ro i-au fotografiat pe cei doi pe strada, in fata casei.

Citeste si: Ce a scris presa tabloida despre casatoria lui Turcescu cu Oana

Viitoarea sotie a lui Robert Turcescu avea un buchet de flori in mana, iar fostul ziarist a declarat enigmatic: „Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie”.

In aceasta vara, Robert Turcescu si Oana Nita si-au petrecut concediul impreuna in zona Muntilor Apuseni. Duminica seara, alti paparazzii, de la cancan.ro i-au fotografiat pe cei doi indragostiti intr-un mall bucurestean, loc in care cei doi au jucat biliard.

Robert Turcescu s-a mai iubit timp de zece ani cu cantareata Oana Sarbu, insa, la inceputul acestui an, cei doi au decis sa puna punct relatiei. Jurnalistul a mai fost casatorit cu Corina Ilie, cu care are o fetita pe nume Ioana. 

Mondo News iti recomanda si: BOMBA! EL ESTE OFITERUL ACOPERIT DESPRE CARE VORBESTE TRAIAN BASESCU. DEZVALUIREA A FOST FACUTA DE OPOZITIE

Amintim ca Robert Turcescu a dezvaluit, in urma cu peste o saptamana, faptul ca a fost ofiter acoperit. Robert Turcescu a disparut din spatiul public, iar la cateva zile de la dezvaluirea care a inflamat intreaga tara, a declarat pentru B1 TV ca nu urmareste televiziunile de stiri, iar in prezent se afla acasa, unde traieste cele mai frumoase zile de dupa nasterea copilului sau.

”Eu, asa cum am mai spus si cum am spus la B1 prima oara, in emisiunea Sorinei Matei, am dat jos un rucsac cu pietre din spate. Mai mult nu mai am de spus, nu am urmarit ce se spune pe posturile de stiri, mi-am luat o pauza de respiratie si ma bucur de acest lucru, dar nu am disparut, sunt acasa, sunt aici. Nu sunt fugar in momentul de fata. Sunt cele mai frumoase zile ale sufletului meu dupa nasterea copilului meu. Sunt un om linistit si sper sa fie la fel in continuare. Le doresc tuturor celor care poarta intr-un fel sau la un moment dat poveri sa aiba parte de bucuria de a se simti eliberati” a spus Turcescu.

Cu referire la cei care sunt dezamagiti de atitudinea si de dezvaluirile pe care le-a facut, Robert Turcescu a afirmat ca le multumeste tuturor, dar ca ii lase sa judece ei insisi acest aspect, adaugand ca in ceea ce il priveste, vrea sa fie supus unei judecati drepte.