DEZVALUIRI: Cine a fost primul nume greu din PSD amorezat de ELENA UDREA si de ce s-a suparat aceasta pe BASESCU

Consultantul politic Cozmin Gusa a comentat pentru postul Realitatea TV situatia Elenei Udrea, dezvaluind cine a fost primul nume greu din PSD amorezat de blonda in blugi si de ce este suparat fostul ministru pe Traian Basescu.

”Ce s-a intamplat cu Elena Udrea este ceva dramatic daca privim din punct de vedere personal. Trebuie sa spun ca eu o cunosc pe Elena Udrea de foarte mult timp, cred ca sunt 20 de ani. Elena Udrea a apartinut, intr-un fel, clasei poltice. Primul ei loc de munca in politica a fost la sediul central PSD. Ea a fost consilierul meu juridic timp de jumatate de an, prin 2001, 2002, fara sa aiba carnet de partid. Avea o mare dorinta de a performa politic, a si fost foarte harnica, se ocupa de petitiile cetatenilor. A avut succes pentru ca o simpatiza Viorel Hrebenciuc. Chiar il banuiam ca e indragostit de ea. Purta fuste mini si el se inrosea ca un rac cand aparea. In vremurile alea facea deliciul partidului. Treaba cu Elena Udrea este un eveniment unghiular in societatea romaneasca. Sigur, eu personal, regret ce i se intampla… Am avut o perioada lunga intre 2005 si 2013-14 in care nu am mai comunicat deloc, cand ea conducea Romania impreuna cu Traian Basescu, fiind adusi la putere de mine, intr-un fel. Dansii au condus Romania intr-un mod discretionar. Urmeaza si nota de plata. Ceea ce vreau sa spun legat de acest eveniment, care nu stim cum se va termina sau care va fi decizia finala, este ca se fac amenintari cu dosare la oricare dintre cei cinci judecatori ai completului care va judeca si la alti oameni care ar incerca sa puna presiune pe diversi oameni care au legatura cu acest dosar”, a declarat Cozmin Gusa, conform realitatea.net.

Cozmin Gusa a mai spus ca trebuie sa fim foarte atenti, sa comentam din plin, pentru ca este un eveniment unghiular, evenimentul decontului unei perioade. “Este exact perioada in care noi ne-am cedat suveranitatea nationala, sub mandatele lui Basescu fara sa negociem nimic. Domnul Basescu a continuat cu incheierea acordului cu Uniunea Europeana intr-un mod dezastruos pentru Romania si nu a mai facut nimic. Decontul acesta atat de periculos al mandatului lui Basescu incepe cu aceasta condamnarea a Elenei Udrea”, a explicat consultantul politic.

”Frustrarea Elenei Udrea vine din faptul ca ea considera ca nu merita si chiar ca este victima pe care Traian Basescu a prezentat-o sistemului pentru a-si continua parcusul lui politic si sa ajunga iar la putere, pentru ca nu trebuie sa uitam ca in urma cu cateva luni spunea ca ar putea ajunge prim-ministru. Elena Udrea este doar inceputul decontului pentru regim. Eu cred ca ea banuieste ca Traian Basescu a oferit-o ca ofranda. Din acest motiv, ce se va intampla intre Traian Basescu si Elena Udrea va fi analizat cu lupa de catre cei din serviciile secrete si de catre noi, cei care mai putem vorbi”, a mai spus consultantul politic.

Sursa foto: realitatea