Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei soții a lui Andrei Gheorghe: Uneori a vorbit prea mult

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a făcut o nouă serie de mărturisiri cutremurătoare. “Andrei Gheorghe a fost un jurnalist curajos, cu o minte sclipitoare, care spunea adevărul, oricât de deranjant era”, spun cunoscuţii. Extravaganţele lui se transformau uneori în scandaluri de presă, informează știripesurse.ro.

A realizat emisiuni de radio şi de televiziune de succes, care au marcat istoria presei româneşti. ”A fost un om extraordinar, care a iubit, a greşit şi a făcut lucruri extraordinare”, spune cu tristeţe a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, Petruța Gheorghe face dezvăluiri cutremurătoare. ”A trăit intens, a trăit extraordinar de liber și de frumos.

Citește și: UNDE A MURIT, DE FAPT, ANDREI GHEORGHE! RĂSTURNARE DE SITUAȚIE IN CAZUL MORȚII PREZENTATORULUI

A iubit foarte mult, a certat foarte mult, a încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr sau poate nu la momentul potrivit. Dar iubea mult oamenii și copiii. A iubit radio, TV, filmele, artele, cărțile, toate lucrurile frumoase pe care oamenii le clădesc.  Şi-a dorit să fie ţinut minte aşa cum a fost cunoscut: un om plin de viaţă, care a iubit adevărul”, a mărturisit Petruţa Gheorghe.

Andrei Gheorghe a încetat din viaţă la doar 56 de ani, la începutul acestei săptămâni. Jurnalistul a suferit un stop cardio respirator.

Sursa foto: protv.ro