DEZVALUIRI INCENDIARE GIEDRIUS ARLAUSKIS: Patronul nu ma mai lasa sa joc

dezvaluiri incendiare, gigi becali, giedrius arlauskis, exclus din lot, declaratii arlauskis

GIEDRIUS ARLAUSKIS, portarul lituanian al echipei STEAUA BUCURESTI, a decis sa vorbeasca deschis dupa ce a fost exclus din lot la ordinul lui GIGI BECALI. ARLAUSKIS a confirmat faptul ca latifundiarul este cel care l-a scos din lot cu o zi inaintea derbiului cu Rapid.

“Tot ce ati citit in presa din Romania este adevarat. Patronul nu ma mai lasa sa joc”, a declarat GIEDRIUS ARLAUSKIS pentru portalul 15min.lt.
Internationalul lituanian sustine ca antrenorul Costel Galca si jucatorii STELEI BUCURESTI sunt alaturi de el, insa nimeni nu-l poate indupleca pe GIGI BECALI. “Antrenorul si colegii ma sustin suta la suta. Antrenorul este intr-o pozitie foarte dificila, am discutat mult cu el. Vrea sa gaseasca o solutie, dar simte o mare presiune”, a mai declarat acesta.

CITESTE SI: SCANDAL LA STEAUA: BOURCEANU si TAMAS si-au impartit pumni si picioare intr-un RESTAURANT

GIEDRIUS ARLAUSKIS a anuntat si ca nu va mai ramane in Ghencea in sezonul urmator. “STEAUA BUCURESTI este un club bun, dar vreau sa merg mai departe, sa joc la un nivel mai ridicat. Nu am avut contacte cu alte echipe, nu e nicio graba. Voiam sa joc la STEAUA pana la finalul contractului.”

Titular de drept al portii “ros-albastrilor” in prima parte a sezonului, GIEDRIUS ARLAUSKIS a refuzat sa isi prelungeasca intelegerea scadenta in vara acestui an. 

Portarul lituanian a intervenit cu noi amanunte la DolceSport: “GIGI BECALI nu mai vrea sa mai prind echipa daca nu-mi prelungesc contractul. Eu sunt profesionist si n-am decat sa respect ce a zis. Pot sa ma antrenez si ma bucur ca pot sa o fac cu echipa. Pe urma o sa vedem. Vineri erau niste zvonuri, sambata dupa-amiaza mi-a zis ca sunt in lot pentru meciul cu Rapid si am plecat din cantonament.

Nu a fost nici o negociere intre mine si STEAUA pentru ca nu negociez eu, doar impresarul meu o face. Au fost discutii anul trecut, dar a ramas ca vorbim la inceputul anului si nu s-a mai intamplat. Prin telefon nu sunt negocieri. L-am rugat pe Argaseala sa ma lase in pace pentru ca ii dau cuvantul meu ca nu semnez cu alta echipa pana in vara. I-am spus sa ma lase sa castigam campionatul si poate o sa prelungim contractul. Eu as vrea sa joc in Champions League. 

CITESTE SI: SURPRIZA in GHENCEA! RAPID invinge STEAUA, scor 1-0

Nu mi se pare corect ce se intimpla! In fotbal trebuie sa decida antrenorul. Daca un jucator merita sa joace si demonstreaza la antrenamente ca poate, nu inteleg de ce sa-l scoti. Nu a fost o decizie din punct de vedere sportiv. Este o decizie ciudata. Daca STEAUA continua asa nu exista nicio sansa sa mai raman aici. Vreau sa joc, vreau sa dau tot! Nu vad cum pot juca daca se poarta asa. Acum trebuie sa-mi caut echipa, sa vad unde joc. Ce viitor sa mai am acum la STEAUA?”,  aconcluzionat GIEDRIUS ARLAUSKIS.

Sursa foto: sport.ro