DEZVALUIRI REALITATEA TV: STEFAN FLORESCU este omul CLANULUI SPORTIVILOR. FOTO

STEFAN FLORESCU, candidatul independent pentru PRIMARIA SECTORULUI 6 la alegerile locale de duminica 5 iunie, este omul INTERLOPILOR din CLANUL SPORTIVILOR. Acest lucru a fost, inca o data, CLARIFICAT, miercuri seara, la postul Realitatea TV.

In cadrul emisiunii Jocuri de Putere, realizatorul RARES BOGDAN l-a invitat pe jurnalistul DAN BUCURA care a rememorat momentele, de acum patru ani, cand a fost snopit in bataie, impreuna cu sursa sa, dupa ce publicase niste informatii compromitatoare pentru STEFAN FLORESCU, cel care si acum, la fel ca si in 2012, candideaza pentru PRIMARIA SECTORULUI 6.

“Eu am scapat mai ieftin atunci, insa sursa mea a stat cateva saptamani in coma, este o poveste destul de complicata”, a declarat DAN BUCURA vizibil afectat de amintirile acelui moment nefericit.

CITESTE SI: STEFAN FLORESCU, DISTRUS DE PIERDEREA PRIETENULUI SAU BUN, FANE SPOITORU – VIDEO

In cadrul emisiunii amintite a fost prezentata si o fotografie in care STEFAN FLORESCU apare, mandru nevoie mare, alaturi de mai multi membri ai CLANULUI SPORTIVILOR. Mai mult, invitatii lui Rares Bogdan au dezbatut si alte aspecte ale legaturii dintre STEFAN FLORESCU si CLANUL SPORTIVILOR, inclusiv ajutorul si sprijinul primit de candidatul independent de la interlopi in momentul in care ocupa functia de director al Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4.

Totodata, au clarificat si titulatura de “independent” a candidatului STEFAN FLORESCU, Rares Bogdan si invitatii sai amintind faptul ca acesta a trecut pe la numeroase formatiuni politice in timpul carierei sale, incepand cu PC si terminand cu PSD, FLORESCU fiind, de fiecare data, dat afara pe usa din dos. 

Dupa mai multe discutii pe aceasta tema, toti invitatii prezenti au ajuns la o concluzie deja cunoscuta si anume ca daca independentul STEFAN FLORESCU va reusi sa castige postul de primar al SECTORULUI 6, cetatenii din cel mai mare sector al Capitalei vor trebui sa se confrunte, zi de zi, cu influenta si teroarea interlopilor din CLANUL SPORTIVILOR. 

Sursa foto: captura Realitatea Tv