DEZVALUIRI despre VIATA PERSONALA a lui VLADIMIR PUTIN!

Dezvaluiri incendiare despre liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Lucruri nestiute din viata presedintelui rus au fost prezentate in documentarul german “Putin barbatul”, realizat de televiziunea germana ZDF.

Documentarul a fost prezentat saptamana aceasta de televiziunea ZDF, iar toate informatiile s-ar baza pe documente secrete nedezvaluite pana acum, la care realizatorii filmului au avut acces. Documentele obtinute de nemti pentru a realiza documentarul “Putin, barbatul” ar proveni de la servicii de spionaj straine, a caror identitate nu a fost dezvaluita.

Documentarul prezinta trecutul presedintelui rus Vladimir Putin, dezvaluind lucuri nestiute din viata sa.

Te-ar putea interesa si: VESTE NEASTEPTATA! RUSIA E PE PUNCTUL DE A ANEXA O NOUA REGIUNE

Documentarul aduce in prim-plan amanunte scandaloase despre viata personala a lui Vladimir Putin, cum ar fi bataile sistematice pe care le aplica fostei sale sotii, Liudmila, mama gemenelor fostului cuplu prezidential de la Kremlin.

Totodata, nemtii mai sustin ca inainte de a lucra ca spion KGB, Vladimir Putin obisnuia frecvent sa consume alcool si era “depresiv, gras, lenes si dezamagit”. In plus, realizatorii documentarului spun ca presedintele si-ar fi facut mai multe operatii estetice.

Mondo News iti recomanda si: Ce a spus VLADIMIR PUTIN dupa intalnirea cu VIKTOR ORBAN in Ungaria