DEZVALUIRI SOCANTE din interiorul BOR! RELATIILE HOMOSEXUALE sunt la ordinea zilei

Orgii homo, coruptie in randul episcopiilor, tacerea complice si interesata a conducerii Bisericii Ortodoxe Romane! Sunt dezvaluirile cutremuratoare cuprinse intr-un mesaj-Armaghedon trimis mai multor redactii de catre un grup intitulat „Dumnezeul Romanilor”. Mesajul, care pare extrem de bine documentat, face vorbire despre diverse cazuri de coruptie din episcopiile din mai multe judete, despre cazul scandalului urias de la Manastirea Gura Motrului, cand mitropolitul de atunci al Olteniei, actualul mitropolit al Moldovei, IPS Teofan, a fost nevoit sa decimeze „populatia” de calugari homosexuali. Insa nu numai manastirile de calugari sunt lovite de pacatul „pidosniciei”. Si manastirile de calugarite sunt cuiburi de pacate. Vom prezenta, in mai multe episoade, acest mesaj-Armaghedon cu dezvaluiri cutremuratoare, informeaza jurnalistiii de la Comisarul.ro.

„ BOR tine ascunse foarte multe cazuri de homosexualitate, se scrie in mesaj. Va supunem atentiei un caz care a fost prezentat chiar si in presa (NR: ziarul Universul)!In vara lui 2010, staretului de la Manastirea Piscul Negru de pe Transfagarasean, Nicolae Constantinescu, acuzat de homosexualitate, ii era ridicat dreptul de a mai sluji ca preot, iar Arhiepiscopul Calinic i-a cerut sa paraseasca Argesul si sa se reintoarca la Valcea, locul sau de origine. Dupa un an in care a tinut capul la cutie, staretul gay a fost adus in mare taina, sa slujeasca la Schitul Trivale din Pitesti. Cel care i-a intins o mana de ajutor raspopitului a fost staretul Gherasim, omul care, de fapt, l-a ajutat si inainte pe Nicolae Constantinescu sa ajunga din bucatar – preot, iar mai apoi staret la Piscul Negru. In vara lui 2010, dinspre Manastirea Piscul Negru de pe Transfagarasan razbateau ecourile unei petreceri de pomina, in care protagonisti au fost chiar staretul manastirii, Nicolae Constantinescu, care isi sarbatorea ziua de nastere, si „invitatii” sai, preoti si calugari, veniti de prin Dolj, Valcea, Constanta si Brasov. Nu ar fi fost nimic in neregula intr-o reuniune de acest fel, daca martorii oculari nu ar fi relatat, sub juramant, ca respectiva petrecere a fost, de fapt, o orgie homosexuala, iar manastirea a ajuns un adevarat cuibusor de nebunii, unde isi aveau salas o multime de calugari cu inclinatii gay. Mai mult, unii dintre ei erau membri activi ai unor retele de „socializare” specifice, unde isi ofereau serviciile.

Primele dezvaluiri au fost facute de patru participanti la petrecerea de pomina, de felul lor „zidari” din Constanta, care fusesera chemati de staretul Constantinescu – chipurile, sa munceasca la o constructie – dupa ce il cunoscusera pe plaja, la mare. Deoarece nu si-au primit partea de bani convenita cu staretul pentru „prestatia” lor, cei patru s-au oprit in poarta Arhiepiscopiei, unde i-au predat lui IPS Calinic dovezi filmate cu dansurile intre preoti, mangaieri lascive si multe altele. Mai mult, cei patru animatori au marturisit ca insusi staretul, poreclit „Bila” – cel care ii si tocmise – s-a dedat fata de ei la anumite gesturi si atingeri prin zone intime. Inainte a apleca, insa, sa-l reclame pe staret, cei patru constanteni au luat cu ei si banii din cutia milei, sperand astfel sa-si mai recupereze din paguba.

Departe de a fi un neprihanit, staretul manastirii avea un trecut destul de aventuros si plin de mistere, ce confirma spusele asa- zisilor zidari din Constanta, care prestau servicii sexuale contra const. Originar din comuna Vladesti – Valcea, staretul „Bila”, in varsta de 63 de ani, a imbracat sutana dupa varsta de 40 de ani. A fost mai intai patron, avand in comuna sa natala un han. Dupa ce l-a inchis brusc, s-a mutat la Schitul din Trivale, devenind bucatarul staretului Gherasim, cel care i-a si indrumat apoi pasii catre Facultatea de Teologie din Pitesti. In timp, a ajuns staret la Piscul Negru, dar, cu toate acestea, in loc sa se pocaiasca, acesta si-a dezvoltat apucaturile necurate, despre el spunandu-se ca  ar fi fost client frecvent al barului de gay „La Fery” din Brasov.

Orgia din august 2010 nu a fost primul scandal sexual de la Piscul Negru, ci doar „incununarea” unui lant de astfel de situatii. Neavand nimic in comun cu biserica, staretul Nicolae Constantinescu de la Manastirea Piscul Negru de pe Transfagarasan, transformase sfantul lacas intr-un loc de pelerinaj pentru homosexualii din toata tara. Astfel, un tanar calugar gay, Emil Dumitru, adus de staretul „Bila” la manastire de la un lacas din alt judet, a fost descoperit ca isi oferea serviciile pe internet, pe un site dedicat homosexualilor, sub pseudonimele „Fosforelboy” si „Emil Calugarita”. El a fost alungat din manastirea Piscu Negru, iar arhiepiscopul Calinic a ordonat sa nu fie primit in niciuna din manastirile din Arges. 

Cele doua scandaluri au speriat conducerea Arhiepiscopiei care, la acel moment, a anuntat oficial ca staretului de la Piscul Negru i s-a cerut sa isi puna sutana in cui si sa paraseasca lumea bisericeasca, fiindu-i ridicat si dreptul de a mai sluji vreodata ca preot. In septembrie 2010, in locul lui „Bila”, Arhiepiscopia l-a trimis sa pastoreasca manastirea pe staretul de la Aninoasa, parintele Clement.

Numai ca, dupa un an de pelerinaj prin tara, fostul staret de la Piscul Negru, Nicolae Constantinescu, a fost adus in mare taina sa slujeasca la Schitul din Trivale. Cel care i-a intins o mana de ajutor a fost si de aceasta data chiar mentorul sau, staretul Gherasim, cel care din bucatar l-a facut preot, apoi a tras sforile ca Nicolae sa ajunga staret.”

Sursa text: comisarul.ro si universul