DEZVALUIRI SOCANTE! Intr-o FAMILIE CELEBRA din ROMANIA BATAIA a fost la ordinea ZILEI

Apropiatii familiei Geambasu au marturisit detalii socante din interiorul familiei, asta dupa ce juniorul Calin si-a acuzat, in numeroase randuri, parintii ca l-au maltratat, informeaza jurnalistii de la Click!.

O noua repriza de dezvaluiri din scandalul provocat de familia Geambasu arata o alta perspectiva asupra situatiei. Dupa ce Calin Geambasu a sustinut ca a fost maltratat de cei doi parinti cand era doar un copil, acum, mama acestuia, dar si matusa lui, sustin contrariul.

”Cand l-am vazut ieri pe Calin la televizor stiam… ca ne-a amenintat ca va face publica toata neintelegerea dintre noi. Parca m-am uitat ca la o telenovela, nu-mi venea sa cred. Imi spunea de mult ca sunt un nimeni”, a vorbit Cristina Geambasu pentru o emisiune de televiziune.

Matusa lui Calin Geambasu a avut si ea un cuvant de spus. ”Doamne, ce l-o fi determinat sa faca asa ceva. Il mai certa cand facea boroboate. Il ducea la scoala si-l lua…odata a ajuns la tramvai, Calin s-a urcat in el si-i facea cu mana. Apoi a oparit-o pe mana. Nu doar ea l-a batut. Din cate aud el strange niste dosare cu ce se vorbeste.  E diabolic! Nu i-a lipsit nimic. Ar trebui sa mearga la un psiholog, sa nu-i fie rusine. Calin a luat la bataie si o asistenta, iar Cristina, mama lui, il scotea mereu din belele. Calin si-a batut mama cu pumnii si cu picioarele. Si ea a ingenuncheat si el dadea mai rau”, a povestit matusa lui Calin Geambasu.

Sursa text: click.ro