Dezvoltarea competentelor profesionale pentru angajatii DGASPC SECTOR 6

Un numar de 511 angajati au beneficiat in perioada ianuarie – decembrie 2015 de cele 29 de cursuri, workshopuri, seminarii sau ateliere organizate de Compartimentul Voluntariat si Formare Profesionala aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) SECTOR 6.

Cele mai indragite si apreciate au fost cele trei sesiuni de cursuri de inductie. Prin  aceste cursuri, noii angajati sunt ajutati sa asimileze mai rapid informatiile referitoare la standardele impuse la locul de munca si se integreaza mai usor in echipa. Cu cat angajatul este mai atent instruit, cu atat ii va creste performanta la locul de munca.

Au fost organizate cursuri de puericultura pentru angajatii celor trei Centre Sociale Multifunctionale de pe raza SECTORULUI 6 si cursuri de limbaj mimicogestual pentru angajatii care lucreaza cu copiii hipoacuzici aflati in Centrul pentru copii cu dizabilitati Domnita Balasa.

De asemenea, au fost organizate cursuri de autoaparare, cursuri de prim ajutor, cursuri de informatica, cursuri de engleza, precum si diferite workshopuri, seminarii, ateliere de SandWork si psihodrama.

Sursa foto: primarie6