DGASMB angajeaza persoane din CATEGORIILE VULNERABILE pentru trei proiecte cu FONDURI EUROPENE

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB), a anuntat joi inceperea sesiunii de recrutare de personal in vederea angajarii in cadrul a trei proiecte cu finantare europeana care au fost aprobate in ultima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Este vorba despre proiectele “Provoaca-te sa realizezi ceva diferit. Depaseste-te!”, “Valorificarea  oportuitatilor de insertie pe piata muncii pentru grupurile vulnerabile, prin integrarea in intreprinderi sociale Valoris” si “Dezvoltarea economiei sociale la standarde euroepene”, care sunt finantate prin Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Citeste si: Seria cursurilor gratuite de CALIFICARE PROFESIONALA continua in Sectorul 6

Astfel, in cadrul derularii celor trei proiecte vor fi selectate, calificate si angajate persoane din CATEGORIILE VULNERABILE (femei, persoane de etnie roma, persoane cu dizabilitati, mame singure etc.) in urmatoarele meserii: zugrav-vopsitor, barman preparator ceai, tapiter, lucrator in tamplarie, cofetar-patiser, bucatar. In proiect se pot inscie si persoane care nu au o calificare in acest moment, inclusiv persoanele cu zece clase. Nu se pot inscrie in proiect persoanele care au urmat deja un curs de specializare, initiere sau calificare in cadrul DGASMB in ultimii patru ani.

Citeste si: CURSURI GRATUITE de calificare profesionala pentru persoanele cu dizabilitati

Pentru persoanele care urmeaza cursurile de calificare profesionala care vor incepe in prima decada a lunii ianuarie se acorda o subventie de 500 de lei, pana la angajare. Persoanele interesate se pot inscrie prin e-mail la dgas_mb@yahoo.co.uk<mailto:dgas_mb@yahoo.co.uk> , la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, din str. Foisorului, nr. 56-58, Sector 3 sau la telefon 021.314.23.15, prin transmiterea datelor de contact si mentionand cursul pentru care opteaza.

Termenul limita de inscriere este pana la data de 15 decembrie 2014.

Sursa foto: reporterntv.ro